MC Ruffian boeken?

MC-Ruffian-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

MC Ruffian boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie MC Ruffian

Deze MC bestaat al sinds het begin van dansmuziek in 1989. Ruffian was de eerste harddance MC die MC’ing een essentieel onderdeel van de scene maakte. Ruffian heeft een indrukwekkend cv en heeft in het afgelopen decennium alle grote harddance-podia georganiseerd. Nationaal en internationaal. Ruffian is absoluut een artiest die net dat beetje extra toevoegt.

Boekingen MC Ruffian

Zowel als showman en als headliner van elk evenement. Ruffian is de gastheer geweest van; Back 2 School, Project Hardcore, Decibel, Nightmare, Thunderdome, Sensation, House Qlassics, Qlubtempo, Defqon.1, Q-Base, Dominator, Qlimax en de legendarische Pussylounge-evenementen. Daarnaast is Ruffian sinds de dagen van Holy Noize tot vandaag de uitvoerende stem voor de DJ-sets van Paul Elstak. Ruffian heeft onlangs een nieuwe uitdaging aangenomen door terug te gaan naar zijn roots, zijn eerste liefde en muzikale energiebron op te pikken door de studio te raken en weer achter de draaitafels te kruipen. De pasgeboren Ruffian is een veelzijdige artiest die zowel DJ als MC kan zijn, een vaardigheidscombo die de concurrentie verslaat. Ruffian is een legende, niets meer en niets minder.

Kom in de stemming

MC Ruffian boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om MC Ruffian te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u MC Ruffian wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met MC Ruffian viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u MC Ruffian online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

MC Ruffian boeken

Dus bent u benieuwd hoe u MC Ruffian kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

MC Ruffian boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!