MC Astrid Kunst boeken?

mc astrid kunst boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

MC Astrid Kunst boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie MC Astrid Kunst

Astrid Kunst is een van Nederlands meest veelzijdige zangeressen. Haar gemak bij het verbinden met publiek over de hele wereld is een bewijs van Astrid’s ervaring, vocale kracht en bedwelmende podiumpresentatie. Het heeft haar verzekerd als een vaste publiekslieveling door haar shows naar een hoger niveau te tillen.

In Nederland staat ze bekend als leadzangeres van de voormalige Nederlandse rockbands Stereo en Join the Cavalry. Astrid is ook geen onbekende in de studio en levert de onmiskenbare stem achter vele nationale en internationale commercials en jingles; waaronder drie landelijke radiostations: 3FM, Radio 538 en Radio 2.

Boekingen MC Astrid Kunst

Tijdens het winterseizoen bezorgen deze vocale krachtpatser en haar dj-collectief & band meer dan 50.000 feestgangers een unieke, meeslepende ervaring. Op een hoogte van 2300 meter, domineert Astrid het podium van de Malaysia Nightclub en het balkon van de wereldberoemde La Folie Douce in Val Thorens (FR). Tijdens haar internationale zomertours in 2017, 2018 en 2019 speelde ze shows in Portugal, Spanje, Italië, België, Oekraïne, Frankrijk, Dubai, Brazilië naast homecoming shows in Nederland.

Kom in de stemming

MC Astrid Kunst boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om MC Astrid Kunst te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u MC Astrid Kunst wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met MC Astrid Kunst viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u MC Astrid Kunst online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

MC Astrid Kunst boeken

Dus bent u benieuwd hoe u MC Astrid Kunst kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

MC Astrid Kunst boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!