Meneer de Uil boeken?

meneer de uil boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Meneer de Uil boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Meneer de Uil

52 jaar geleden was deze kindervriend voor het eerst op televisie. Meneer de Uil is een belangrijk personage uit de televisieserie De Fabeltjeskrant. Hij leest het nieuws uit de Fabeltjeskrant voor aan de kijkbuiskinderen, zoals hij die noemt. Zo zijn alle kijkers op de hoogte van de gebeurtenissen uit het dierenbos in Fabeltjesland. Hele generaties zijn opgegroeid met deze populaire serie. Ook de volwassenen genoten van de knipoog naar de actualiteit en naar de veranderingen in de Nederlandse samenleving.

Boekingen Meneer de Uil

De Fabeltjeskrant stond twee jaar geleden in de publiciteit met de kinderpostzegelactie.

Eind 2018 kwam er een bioscoopfilm uit en vanaf begin 2019 was de serie, uiteraard in een nieuw jasje, weer op de kijkbuis te zien.

Fabeltjeskrant Event

Nieuw: Fabeltjeskrant Event! Dit 4 uur durende Fabeltjeskrant Event is inclusief:

  • Meet & Greet met Meneer de Uil
  • Kleuren en knutselen onder begeleiding
  • Poppenkastvoorstellingen
  • Schminken

Meneer de Uil boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Meneer de Uil te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Meneer de Uil wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Meneer de Uil viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Meneer de Uil online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Meneer de Uil boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Meneer de Uil kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Meneer de Uil boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!