Mick Harren boeken?

Mick-Harren-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Mick Harren boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mick Harren

Mick Harren is een rasechte Amsterdammer, die van het leven één groot feest maakt. Met een vrolijk repertoire van Engels- en Nederlandstalige muziek is MickHarren een graag geziene gangmaker voor elk feest. Mick Harren past zich moeiteloos aan en staat met evenveel plezier op het podium tijdens een schuurfeest als in smoking op een gala.

Geen onbekende meer in Nederland

Een optreden van deze artiest in hart en nieren betekent handen in de lucht, aanstekers en meezingers. Vanaf de eerste minuut zet Mick Harren een passende show neer voor zijn publiek. De in Amsterdam geboren Mick Harren is inmiddels geen onbekende meer in Nederland. Hij is sinds zeventien jaar actief in de muziekwereld en bracht in 2003 zijn eerste complete CD uit. Dit album“Good Things” bevat maar liefst vijftien stukken. De productie staat op naam van Haro Slok (bekend van o.a. Volumia/ Kane/ Laura Fygi/ Bad Candy) die zelf de meeste nummers schreef.

Gegarandeerd het dak eraf

Dat Mick Harren gegarandeerd het dak eraf krijgt weten ook de Veerkampjes. De sympathieke volkszanger Mick Harren heeft samen met de Veerkampjes een single opgenomen “Doe maar gewoon”. De Veerkampjes hadden elke dag een docu soap bij de NCRV “Man Bijt Hond” (3,5 min zendtijd per dag), dit is zo goed aangeslagen bij het publiek (elke dag zo’n 1.3 miljoen kijkers), dat ze per 1 augustus bij SBS 6 te zien zijn met een nieuwe reeks De Veerkampjes waarvan Mick Harren de titelsong voor zijn rekening neemt.

Boekingen Mick Harren

Dat Mick Harren succesvol is, is ook de gasten van de bruiloft van Sylvie en Rafael niet ontgaan. Terwijl het echtpaar Van der Vaart in een volledig met witte rozen bedekte gondel, compleet met gondelier, afdaalde in de met vijf gigantische kroonluchters versierde partytent, verwelkomde zanger Mick Harren hen met hun lievelingslied “This is the moment…”.
Voor Mick Harren is dit het moment waarop het grote publiek kennis met hem maakt. Zijn populariteit groeit landelijk enorm en Mick geniet daar elk optreden weer van.

Kom in de stemming

Mick Harren boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mick Harren te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mick Harren wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mick Harren viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mick Harren online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mick Harren boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mick Harren kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mick Harren boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!