Milan Milano boeken?

Milan-Milano-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Gestopt, niet meer te boeken

Milan Milano boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Milan Milano

Milan Milano is een 27-jarige zanger uit Emmen afkomstig uit een muzikale familie. Moeder, haar broers, zijn neef en zelfs opoe hebben allemaal een groot zangtalent. Milan Milano is vernoemd naar de broer van Opoe.
Dat hij kon zingen, wist dus de hele familie allang, maar een zanger heeft meer nodig dan talent. Hij moet vooral ook echt willen. Zijn vrouw wist heel goed hoe zij haar man gelukkig kon maken. Zij plaatste ooit stiekem een filmpje op You Tube.

Boekingen Milan Milano

Een goede vriend van hem stelde Milan Milano voor aan Willie Oosterhuis. Eén van de makers en de presentator van het Mega Piratenfestijn. Het intrigeerde Willie, dat een zangtalent niet wil zingen. De muziekwereld is inderdaad een jungle en Willie kent inmiddels de valstrikken en –kuilen.

Milan Milano voelde zicht vertrouwd bij Willie en durft zich, met hem als manager, wel als zanger te laten zien en horen…

Kom in de stemming

Milan Milano boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Milan Milano te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Milan Milano wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Milan Milano viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Milan Milano online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Milan Milano boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Milan Milano kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Milan Milano boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!