Mini Nostalgisch Feestpakket huren?

mini nostalgisch feestpakket huren
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Mini Nostalgisch Feestpakket boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Mini Nostalgisch Feestpakket

Nostalgische tijden herleven met dit Mini Feestpakket. Onze sfeervolle carrousel La Fayette komt vergezeld van mini draaiorgel de Violier naar jouw evenement.

Sfeervolle carrousel La Fayette, een prachtige Oud-Hollandse carrousel. De Kindercarrousel biedt plaats aan maximaal 12 kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar. De molen is een exacte replica van de stoomcarrousel die aan het begin van de vorige eeuw in Nederland en in onze omringende landen op de kermis werden ingezet. Deze replica voldoet echter aan de laatste normen op het gebied van veiligheid.

Inhuren Mini Nostalgisch Feestpakket

Het kleinste draaiorgeltje de Violier is een lust voor het oog. De Violier is het kleinste draaiorgeltje in het assortiment. Het mini Pierement valt op door z’n vrolijke klank en multifunctionele inzetbaarheid. Op een houten duwkar spreekt de Violier tot de verbeelding van in het bijzonder buitenlanders. Daardoor is de Violier een veel gevraagde gast voor bedrijfsevenementen in binnen- en buitenland.

Mini Nostalgisch Feestpakket huren?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mini Nostalgisch Feestpakket te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mini Nostalgisch Feestpakket wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mini Nostalgisch Feestpakket viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mini Nostalgisch Feestpakket online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mini Nostalgisch Feestpakket boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mini Nostalgisch Feestpakket kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mini Nostalgisch Feestpakket boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!