Hollandse Selfie Bakfiets boeken?

hollandse selfie bakfiets boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Hollandse Selfie Bakfiets boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Hollandse Selfie Bakfiets

Deze hippe photobooth is een opvaller voor je Holland event! Maak samen voor de camera 3 gekke Hollandse selfies met onze verkleedspullen of trek een fotoprop uit een klomp. Na selfies printen we direct een leuk fotostripje in de opmaak van je event, met je eigen tekst en logo erop.

Je selfie direct in je mail

Met de ingebouwde iPad kunnen de gasten de foto direct naar zichzelf e-mailen en aan de achterkant zit een grote TV ingebouwd waarop een slideshow te zien is van de gemaakte foto’s.
Na afloop krijg je alle gemaakte foto’s digitaal van ons aangeleverd. Wil je tijdens het event de foto’s direct op je Facebook bedrijvenpagina? Dat kan! We uploaden ze live vanaf je event zodat je gasten direct kunnen liken & sharen.

Boekingen Hollandse Selfie Bakfiets

Deze photobooth is wel een bakfiets, maar we kunnen er niet zomaar mee rondrijden, we hebben tenslotte wel een stroomaansluiting nodig. Tussendoor een keer verplaatsen is geen probleem.

Let op: Om live sharen via de iPad en naar Facebook mogelijk te maken is een internet verbinding nodig. Wij nemen altijd mobiel wifi mee, maar zijn altijd afhankelijk van het bereik op uw locatie.

Hollandse Selfie Bakfiets boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hollandse Selfie Bakfiets te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hollandse Selfie Bakfiets wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Hollandse Selfie Bakfiets viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Hollandse Selfie Bakfiets online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hollandse Selfie Bakfiets boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Hollandse Selfie Bakfiets kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Hollandse Selfie Bakfiets boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!