Mr. Polska boeken?

mr polska boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Mr. Polska boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mr. Polska

Dominik Włodzimierz Groot beter bekend als Mr. Polska is geboren in Polen en emigreerde op zijn 3e naar Nederland. Hij werkte als automonteur in Utrecht maar wist zijn carrière al snel om te switchten tot succesvol artiest. Na het winnen van de ‘State Award voor Rookie Of The Year’ in 2010, verscheen In 2011 zijn debuut EP ‘De Boswachter’ die hij uitbracht op het label/rapcollectief Nouveau Riche. Als frontman van Nouveau Riche ontwikkelde hij samen met Boaz van de Beatz een totaal nieuwe elektronische sound en al snel verscheen zijn single ‘Vinger Op De Klitter’ waarmee hij alle clubs in een houdgreep zette.

Een jaar later verscheen zijn eerste album ‘Waardevolle Gezelligheid’ en scoorde hij enorme hits met singels als ‘Soldaatje’ samen met Ronnie Flex, ‘Hausa Wausa’, en ‘Krokobil en ‘Allermooiste Feestje’ in samenwerking met Yellow Claw. Deze hits werden als snel opgevolgd door zijn nog grotere hit ‘Vlammen’ en werd de Totally Summer anthem van 2013. Zijn 2e album ‘$NOLLER’ in 2015 werd een nog groter succes en ging goud. Met samenwerkingen als Jebroer, Cartiez, Frans Duijts en Ronnie Flex, zijn platina plaat ‘Ravotten’, en met optredens op o.a. Lowlands en Pinkpop heeft hij bewezen een ware artiest te zijn en werd hij op ESNS15 uitgeroepen tot beste live act.

Boekingen Mr. Polska

Met inmiddels ontelbare live-shows op zijn naam transformeerde Señor $NOLLER zich om tot een van Nederlands grootste en meest knallende live-artiesten, en dat werd ook buiten Nederland opgemerkt. Zo performde hij samen met Major Lazer en Diplo, kwam hij voor in DJ sets van o.a. Skrillex, Carnage en DJ Snake, en bracht hij samen met Boaz van de Beatz Engelstalige muziek uit op het internationale label Mad Decent van Diplo.

Hits als ‘Niemand’, ‘Move Up’ en ‘Samen’ volgde en werden miljoenen keren gestreamd en gingen goud en platina. In 2018 tekende Polska bij het label Noah’s Ark, waar hij zijn nieuwe project ‘De Sloper’ uitbracht. Het album is persoonlijker en muzikaler dan ooit. Tegelijkertijd werkt hij hard aan zijn Poolse carrière. Hij werkt samen met de Poolse artiest ‘Malik Montana’ en sleept de ene na de andere gouden en platina plaat binnen. In 2019 scoren ze een enorme hit die binnen 1 week nummer 1 trending op YouTube Polen bereikt. Polska zit daarna ook zeker niet stil en start zijn eigen label ‘Kill Your Darlings’ waar hij samen met Donnie de knaller ‘Gucci Slang’ op uitbrengt.

Kom in de stemming

Mr. Polska boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mr. Polska te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mr. Polska wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mr. Polska viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mr. Polska online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mr. Polska boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mr. Polska kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mr. Polska boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!