Mr. Probz boeken?

mr. probz boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Mr. Probz boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mr. Probz

Dennis Princewell Stehr, beter bekend als Mr. Probz, is een Nederlandse producer en singer-songwriter met meerdere wereldwijde hits op zijn naam. Naast wereldwijd succes te hebben, heeft Mr. Probz een geschiedenis met een enorm aantal ups en downs. Mr. Probz vond muziek op jonge leeftijd, toen hij begon te luisteren naar verschillende genres, van Cypress Hill en Wu-Tang-Clan tot Nirvana en David Axelrod. Toen hij ongeveer 15 jaar oud was, begon hij met het schrijven van rijmpjes: ‘Ik trad toen niet echt op, maar schrijven werkte toen therapeutisch’.

Eind 2013 werd hij wakker en merkte dat zijn hele huis en opnamestudio in vlammen opging. Het enige dat hij nog had, was een doos met papieren, wat kleren en gelukkig zijn laptop, waarop de meeste van zijn opnamen stonden.

Enkele dagen na de ramp verscheen Mr. Probz op prime-time nationale tv in Nederland om zijn originele akoestische versie van Waves uit te voeren, die een van de grootste hitnummers in de Nederlandse muziekgeschiedenis zou worden. Mr. Probz gaf later het onafhankelijke digitale album dat in het vuur was geborgen, The Treatment, gratis weg aan al zijn fans als dank voor hun voortdurende steun.

Ongebruikelijke momenten

Mr. Probz heeft verschillende ongebruikelijke kruispunt momenten meegemaakt, waaronder een ernstig auto-ongeluk, in 2010 in Amsterdam neergeschoten te zijn, de beruchte brand en een inbraak waardoor de bestanden voor zijn eerste officiële album werden gestolen. Elke levens veranderende gebeurtenis heeft van hem een ​​sterkere, vastberaden en zelfs meer filosofische kunstenaar gemaakt, en met de inbraak geloofde hij dat het universum hem een ​​duidelijke boodschap stuurde dat het gewoon niet het juiste moment was om de plaat uit te brengen waar hij mee bezig was.

De rapper, zanger, songwriter en producer begon aanvankelijk zijn carrière in de hiphopgemeenschap met goed ontvangen onafhankelijke samenwerkingen in Nederland en de Verenigde Staten. Hier maakte hij zijn eerste impact op de muziekindustrie met zijn direct herkenbare zang en emotionele teksten. Tot zijn verbazing kreeg zijn carrière internationale aandacht toen zijn single Waves oorspronkelijk werd uitgebracht als gitaarballad en later werd geremixed door de Duitse DJ Robin Schulz. Beide versies zouden wereldwijd meervoudige platina successen worden en de nummer 1 bereiken in 51 landen in Europa, evenals Australië en het Midden-Oosten, met een piek op nummer 14 in de Amerikaanse Billboard-hitlijst en de nummer 1-plek op de Europese airplay-hitlijst.

Grammy nominatie

De single kreeg een Grammy nominatie. Hij heeft sindsdien deelgenomen aan samenwerkingen met hiphopartiesten zoals 50 Cent, TI, Chris Brown en internationale danceartiesten. Waaronder Hardwell en Armin van Buuren, die beiden de nummer 1-positie bekleedden voor de veelgeprezen Top 100 van DJ Magazine.

In 2015 bracht Mr. Probz zijn tweede multi-platina follow-up single Nothing Really Matters wereldwijd uit, met EDM-remixen van internationale dj’s, waaronder Afrojack. Hij sloot het jaar af door te worden genoemd als een van Billboard Magazine’s Top 10 dans / elektronische artiesten, met op nummer 8 naast veelgeprezen acts als David Guetta, DJ Snake, Calvin Harris, Major Lazer en Diplo.

Mr. Probz heeft veel tijd doorgebracht met toeren over de hele wereld, en trad recentelijk op als speciale gast op veelgeprezen muziekfestivals zoals het Belgische Tomorrowland, Japan’s Ultra en het bekroonde Stereosonic van Australië met Armin van Buuren. Dit heeft hem in staat gesteld om ook een solide reputatie en schare fans op te bouwen in de dance-muziekarena.

Boekingen Mr. Probz

Hoewel zijn muzikale composities werken bevatten over hiphop, pop en soul, was hij vereerd om bij zulke elite dansmuziekartiesten te horen. Nadat hij met Armin van Buuren talloze dansevenementen had gespeeld, legde hij zich weer toe op solo-platen. Resulterend in meerdere enkele releases; ‘Fine Ass Mess’, ‘Till You’s Loved’, ‘Gone (with Anderson. Paak)’ en ‘Space For Two’. Op 18 mei 2017 werd zijn eigen documentaire ‘Against The Stream’ uitgebracht, die zowel zijn levensverhaal als de weg naar wereldwijd succes en roem liet zien. De documentaire is uitgebracht met een officiële soundtrack met dezelfde naam.

Mr. Probz kan terugkijken op succesvolle jaren en nog veel meer. Zijn innerlijke ondernemer klopte in 2017 aan. In 2018 investeerde hij in een studiocomplex en begon hij zijn eigen label ‘Left Lane Recordings’ te bouwen, waarbij hij zowel zijn eigen muziek uitbracht als getalenteerde artiesten hielp. “Ik wil iets teruggeven en bouwen aan een thuisbasis voor artiesten, met de dingen die ik niet had toen ik worstelde en probeerde mijn carrière als artiest op te bouwen”.

Kom in de stemming

Mr. Probz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mr. Probz te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mr. Probz wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mr. Probz viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mr. Probz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mr. Probz boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mr. Probz kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mr. Probz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!