New Amsterdam Orchestra boeken?

new amsterdam orchestra boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. geluid

icon-notice

Opmerking

Excl. mon-man, tech., arrangementen, prod.

New Amsterdam Orchestra boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie New Amsterdam Orchestra

Waar de meeste orkesten zich richten op een of meerdere muziekstijlen, richt het New Amsterdam Orchestra zich op ALLE muziekstijlen. Pop, klassiek, dance, salsa, rock, R&B, soul, jazz, wereldmuziek : elke stijl klinkt alsof dat het enige is wat ze ooit gespeeld hebben. New Amsterdam Orchestra kent daarnaast vele verschillende bezettingen, van 4 tot 100 man. Want ieder concert is anders, elk publiek is anders, elke locatie en ieder budget is anders.

Bekende namen

Het orkest is altijd op zoek naar de nieuwste generatie top musici, arrangementen en artiesten. Inmiddels staan in totaal meer dan 100 nationale gast solisten op de begeleidingslijst waaronder Ilse de Lange, Alain Clark, Waylon, Xander de Buisonjé en vele anderen. Maar ook internationale namen als Chaka Khan, Patrick Bruel en Jocelyn Brown deelden het podium met New Amsterdam Orchestra. Onderscheidend is bovendien dat New Amsterdam Orchestra complete creatieve concepten, programmering, invulling en productie kan verzorgen van concerten, benefietgala’s en corporate events.

Stephan Geusebroek

The New Amsterdam Orchestra is in 1998 opgericht door multi-instrumentalist, producer, componist en arrangeur Stephan Geusebroek. Altijd op zoek naar nieuwe manieren om muzikale culturen en stijlen bij elkaar te brengen, stichtte hij een orkest van professionals die net zo flexibel en gedreven waren als Stephan zelf.

Onderscheidend in creativiteit

Al snel kwam het orkest onder de aandacht van grote evenementen- en concert bureaus, waar grotere budgetten voorhanden waren. Zodoende kon samenwerking gezocht worden met aansprekende gast solisten als Candy Dulfer, Dinand Woesthoff, Janine Jansen, Trijntje Oosterhuis, Chaka Khan en nog veel meer. Maar budget is één. Creativiteit is een ander verhaal. En dat is precies de onderscheidende waarde van Stephan Geusebroek als muzikaal leider, arrangeur, dirigent en producent. De filosofie achter het orkest: geef je publiek en je opdrachtgevers iets totaal nieuws én iets wat ze kennen, maar breng het op een onderscheidende, hoog kwalitatieve, verrassende manier.

Veelzijdigheid van het New Amsterdam Orchestra

En die verrassing kan liggen in de samenstelling van het orkest, van een 12-persoons begeleidingsband tot een compleet symfonieorkest. Van strijkersensemble tot jazz bigband. Met of zonder strijkers. Met of zonder dansers. Of de verrassing kan liggen in de keuze van de gastartiesten, eventuele duetten en vooral de arrangementen. Of de locatie: Stephan heeft op de meest uiteenlopende plekken gespeeld, van Paradiso, Ahoy, de Amsterdam Arena tot aan de Acropolis in Athene toe. Voor ieder concert of evenement zoekt en vind hij de perfecte locatie.

The New Amsterdam Orchestra heeft op vele, grote toonaangevende podia gestaan: Het Concertgebouw, Carré, Ziggo Dome, Giro 555 Concert op de Amsterdamse Dam ( bijgewoond door 30.000 man en live door meer dan 4 miljoen mensen bekeken ), Because I am a girl- en Girls First Concerten (meer dan 30.000 bezoekers en 1 miljoen kijkers), 25-jarig Jubileum koningin Beatrix op het Malieveld en nog veel meer. Maar ook op de kleinere podia voelt New Amsterdam Orchestra zich thuis. Het gaat immers om de kwaliteit. En die is altijd hoog, of het nu gaat om de 4-persoons bezetting of de symfoniebezetting met 100 man.

Kom in de stemming

New Amsterdam Orchestra boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om New Amsterdam Orchestra te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u New Amsterdam Orchestra wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met New Amsterdam Orchestra viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u New Amsterdam Orchestra online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

New Amsterdam Orchestra boeken

Dus bent u benieuwd hoe u New Amsterdam Orchestra kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

New Amsterdam Orchestra boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!