Niek Boes boeken?

Niek-Boes-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 500 personen

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Niek Boes boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Niek Boes

Niek Boes is cabaretier, presentator en een unieke dagvoorzitter. Een voorstelling van Niek Boes is een van de meest verrassende en unieke showspektakels ter wereld. Met talloze optredens in binnen- en buitenland, behoort Niek Boes tot de meest exclusieve artiest in zijn genre en is hij de winnaar van de International Artist Award in Duitsland. Zijn gave om door middel van zijn stem de soundtrack en het geluid van een bedrijf, thema of onderwerp te maken, is spectaculair, indrukwekkend en onvergetelijk.
Een show vol met cabaret, inhoud, humor, leuke spontane interacties met het publiek en ongelofelijke geluiden imitaties.

Boekingen Niek Boes

U wilt een spectaculaire opening, of afsluitende act voor een bijeenkomst, seminar, feest of congres? Wilt u een productpresentatie doen? Een pand (her)openen? Heeft u een spontane presentator nodig, of een unieke dagvoorzitter? Met zijn op maat gemaakte shows, acts en presentaties staat Niek Boes erom bekend een verpletterende indruk achter te laten. Niek Boes is overal inzetbaar. Op elk evenement. Op iedere locatie. Voor kleine en grote groepen.

Internationaal

Niek Boes kan zijn shows tevens in het Engelse en/of Duitse taal verzorgen en is daarom zeer geschikt voor internationale gezelschappen.

Persoonlijk contact op maat gemaakt

Niek Boes is niet zomaar uit te leggen of te verbeelden. Zijn shows en presentaties zijn uNiek en worden in overleg met u aangepast op uw evenement, doelgroep, thema of bedrijf. Zijn technische team zorgt voor licht en surround geluid.

Kom in de stemming

Niek Boes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Niek Boes te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Niek Boes wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Niek Boes viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Niek Boes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Niek Boes boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Niek Boes kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Niek Boes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!