John-West-Je-Raakt-Me-Zo

Heel soms heb je van die liedjes waarvan je zeker weet dat het zich als een oorwurm zal nestelen in de hoofden van het publiek. De nieuwe zomerse en vrolijke meezinger ‘Je raakt me zo’ van John West is er zeker zo één. Met het door succescomponist Emile Hartkamp, samen met zijn zoon Michael, geschreven en door John Dirne geproduceerde ‘Je raakt me zo’ doet John West zeker een gooi naar de ‘Zomerhit 2020’.

Al jaren is John West, al dan niet in duet met Lange Frans, een vaste waarde in de hitlijsten van de Nederlandstalige radiostations. Zijn unieke en kenmerkende stemgeluid in combinatie met zijn eigen typische sound hebben gezorgd voor een grote vaste schare fans en een grote support binnen de Nederlandse horeca in binnen- en buitenland die steevast zorgt voor extreme streamingcijfers.

Ruim een jaar is John West met een vast team van mensen bezig met de volgende stap in zijn succesvolle carrière. We gaan de vaste kernwaarden zeker niet weggooien maar bij de ‘next step’ hoort meer visie op lange termijn. Samen met producer John Dirne, componist Emile Hartkamp, Cornelis Music en anderen wordt druk gewerkt aan een serie van nieuwe nummers waarbij de lat hoog gelegd wordt in alle opzichten. ‘We willen echt kritisch zijn naar ons zelf toe. Kwaliteit leveren met de keuze van de liedjes, alles live gespeeld door top muzikanten en nog veel meer. We zijn in de fase gekomen dat het echt allemaal moet kloppen’.

De nieuwe single ‘Je raakt me zo’ is vanaf 31 juli 2020 te streamen en te downloaden op de bekende portals. Ook de bijbehorende clip is spoedig te bewonderen op de bekende clipzenders, YouTube en de social media kanalen van John West.