Nol Havens (Vof de Kunst) boeken?

nol havens boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Zanger Vof de Kunst

Nol Havens (Vof de Kunst) boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Nol Havens (Vof de Kunst)

Nol Havens is sinds 1983 het geluid en het gezicht van VOF de Kunst. De eerste uitgebrachte single was “Suzanne”, welke twee maanden later op de eerste plaats van de hitparade stond. Onder de naam The Art Company scoorde VOF de Kunst even later in zeven landen een nummer 1-hit met “Susanna”. Oude Liefde Roest Niet, Retour Sneek, Dikkertje Dap en Eén Kopje Koffie zijn andere bekende liedjes. Vanaf 1995 heeft Nol met VOF de Kunst en Erik van Muiswinkel acht jaar lang in uitverkochte theaters gestaan met hun familievoorstellingen. Nu, in 2005, gaat Nol weer terug naar het volwassenenrepertoire, met de voorstelling Suzanne Voorbij, waarmee het afgelopen seizoen in de theaters stond, en de eerste solo-cd “Zonder Jou”, die begin 2006 uitkomt.

Vanaf oktober 2005 staat Nol, samen met kinderboekenschrijvers, weer voor kinderen in het theater met het programma De Luistervink.

Boekingen Nol Havens (Vof de Kunst)

Nu, in 2006, heeft Nol de behoefte om het volwassen- en het kinderrepertoire in balans te houden door zich met beide bezig te houden. Samen met bekende kinderboekenschrijvers staat Nol in het theater met de jeugdvoorstelling ‘Luistervink’. Het afgelopen seizoen was ‘Suzanne Voorbij’ in de theaters te zien, een voorstelling met studenten van de Rockacademie Tilburg en de Toneelacademie in Maastricht, met als thema het overleven als artiest. De eerste solo-cd van Nol Havens, ‘Hoop’, vloeit voort uit deze theatervoorstelling. ‘Hoop’ is in februari verschenen en bevat elf intieme, mooie en herkenbare liedjes. Het album is geproduceerd door Koen-Willem Toering, die ook het leeuwendeel van de muziek schreef. Het album is met veel lof ontvangen en was o.a. Radio 2 cd van de week.

Kom in de stemming

Nol Havens (Vof de Kunst) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Nol Havens (Vof de Kunst) te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Nol Havens (Vof de Kunst) wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Nol Havens (Vof de Kunst) viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Nol Havens (Vof de Kunst) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Nol Havens (Vof de Kunst) boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Nol Havens (Vof de Kunst) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Nol Havens (Vof de Kunst) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!