OBZ boeken

OBZ-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

OBZ boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie OBZ

OBZ ken je natuurlijk van de mega hit “Ik Ben Kachel”. De vriendengroep bestaande uit Jelte Jan van der Zee, Kees Postma en Dylan van der Feen. OBZ is afkomstig uit het dorp OudeBildtZijl, daarmee is ook duidelijk hoe de 3 vrolijke vrienden aan de afkorting komen.

Ik Ben Kachel goes viral

Duizenden filmpjes op tiktok, tienduizenden speellijstjes en miljoenen streams op Spotify zorgden er voor dat OBZ een begrip werd. Natuurlijk is ook airplay, de singel is o.a. te horen op RADIONL en Radio 538. De producer van OBZ is ook lid van de groep, Dylan produceerde nummers voor o.a De Zware Jongens, Ferry de Lits, De Havenzangers, en Wilbert Pigmans.

Boekingen OBZ

De liveshow van OBZ bestaat natuurlijk uit hun eigen nummers in combinatie met een aantal bestaande hits die in de OBZ stijl (moombaprésski) worden gebracht. Wil je dat de tent op zijn kop gaat met de feestknallers van OBZ dan raden wij je aan om OBZ te boeken voor een optreden.

“Een Tactisch Barfje”

Geheel in de stijl van ‘Ik Ben Kachel’ verscheen eind januari 2022 de singel “Tactisch Barfje” En voor degene die zich afvragen wat dit allemaal betekend verwijzen wij naar google 😉

Kom in de stemming

OBZ boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om OBZ te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u OBZ wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met OBZ viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u OBZ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

OBZ boeken

Dus bent u benieuwd hoe u OBZ kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

OBZ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!