Oes boeken?

oes boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 500 personen

Oes boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Oes

Oes is een geboren entertainer en maakt van elke show een feest met haar positieve vibes en flinke dosis energie. Beïnvloed door artiesten als Major Lazer en Beyoncé kenmerkt haar werk zich door dansbare beats, knallende choreografieën en sterke lyrics: “Ik hoop dat mensen zich zelf verzekerden happy voelen als ze luisteren naar mijn muziek, naar m’n show kijken en zelfs als ze door m’n social media scrollen. Doen waar ik van hou, is alles voor me. Het leven is te kort om dingen te doen of met mensen te zijn die je niet happy maken. Wees jezelf, hou van jezelf en own je happiness. Je verdient het.”

Spotify’s Viral 50 Germany

De krullenbol heeft gewerkt met artiesten zoals Kraantje Pappie, Bizzey en STUK. Ze deed auditie voor The Voice Of Holland in 2017 waar geen jurylid draaide voor haar zelfgeschreven Nederlandstalige versie van Despacito. Ditontmoedigde haar niet en ze ging door met het waarmaken van haar dromen. In 2018 bracht DJ en producer Kwambo ‘Get Up’ uit, gezongen en geschreven door Oes. Deze Engelse song verscheen in Spotify’s Viral 50 Germany en belandde op nummer 1 in de Beatport Reggae / Dancehall / Dub Top 100. Dit gaf de zangeres zo’n boost dat ze zich volledig is gaan focussen op Engelstalige muziek.

Powervrouw Oes is een verschijning op het podium

In januari 2019 presenteerde Oes tijdens Grunnsonic, een talentenprogramma in samenwerking met Eurosonic Noorderslag, haar zelfgeschreven Engelstalige repertoire voor het allereerst. Hierover schrijft 3voor12: “Powervrouw Oes is een verschijning op het podium.” Hierna trapte Oes het festivalseizoen af op het Bevrijdingsfestival Groningen op het Urban/SENA Performers Podium en vierde zo samen met duizenden mensen onze vrijheid.

Boekingen Oes

En vrij is hoe iedereen zich zou moeten voelen volgens de zangeres. Vrij om te doen waar je van houdt. Vrij om te zijn wie je bent. Dieovertuiging is ontstaan nadat Oes als tiener door een donkere periode ging waarin ze te maken kreeg met huiselijk geweld, geestelijke mishandeling en eenzaamheid. “Een week voor mijn 20everjaardag werd ik moeder van een prachtig meisje. Ze vulde mijn hart met liefde en geluk, iets wat ik erg miste de jaren daarvoor. Ik realiseerde me toen dat dit kleine wezentje, en elk ander persoon op aarde inclusief ikzelf, alle geluk van de wereld verdient.

I’m here for the good vibes!

Dus ik ging weg bij mijn vreemdgaande vriend en ging verder als alleenstaande moeder. Het was pittig in combinatie met werken, studeren en mezelf ontwikkelen als artiest. Maar ik droomde er al zo vreselijk lang van om zangeres te worden, dat het de struggle helemaal waard was als ik bekijk waar ik nu sta.” En dus maakte ze het haar missie om haar hart te blijven volgen en andere te laten zien dat het veilig is om hun hart te volgen.Hoewel haar levensverhaal in haar songteksten naar voren komt, zijn het geen zware liedjes. Zoals ze zelf zegt: “Als ik een beat hoor en erop wil dansen, is het een match. I’m here for the good vibes!”

Kom in de stemming

Oes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
795 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Oes te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Oes wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Oes viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Oes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Oes boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Oes kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Oes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!