Panfluitist boeken?

panfluitist boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Panfluitist boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Panfluitist

Bent u op zoek naar panfluitmuziek, of muziek uit Bolivia, Peru, Ecuador of andere landen in Zuid-Amerika? Wij verzorgen een compleet aanbod van Zuid-Amerikaanse muziek, als solist, duo, trio, kwartet of volledig complete Zuid-Amerikaanse muziekgroep. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 • Zuid-Amerikaanse solist: UNIEKE Panfluitist, zanger en gitarist (Multi-instrumentalist; speelt verschillende instrumenten tegelijkertijd, in combinatie met zang). Deze muaikant van Indiaanse afkomst speelt prachtige panfluitmuziek uit Peru, Bolivia, Ecuador en Chili met verschillende soorten fluiten en panfluiten. Voor een heel speciale sfeer op uw feestje, voor ontvangst van uw gasten, tijdens de huwelijksceremonie, bij uw receptie, tijdens het diner, voor meditatieprogramma’s et cetera. U kunt kiezen uit verschillende kostuums: Apache-kostuums of Boliviaans/Peruaans kostuum.
 • Ook te boeken als Apache-duo, of Indianentrio met Indiaan op stelten.

Boekingen Panfluitist

 • Zuid-Amerikaanse live muziek met panfluiten, mogelijk als Zuid-Amerikaanse solist (gitaar, zang, panfluiten), als Zuid-Amerikaanse duo (2 x zang, gitaar, 2 x verschillende soorten fluiten en panfluiten, percussie), of als multi-instrumentaal vocaal Zuid-Amerikaans tweemans orkest (gitaar, 2 x zang, 2 x verschillende soorten fluiten en panfluiten, keyboard).
 • Maya indianen duo met panfluitmuziek. Ook mogelijk als solist.
 • Wij verzorgen ook optredens met een complete traditionele Boliviaanse of Peruaanse muziekgroep, met authentieke muziek uit de Andes, panfluitmuziek en authentieke folkloristische dansen. Mogelijk als solist, duo, trio, kwartet of kwintet, of een complete show met 25 man.
 • Podiumshow: Inca-show; een sensuele Inca muziek,- en dansshow behoort ook tot onze mogelijkheden. Een unieke en spraakmakende muziek en dansshow! Niet alleen een show om naar te kijken, ook voor interactie wordt gezorgd.
 • Authentieke Azteken indianenshow (Mexicaanse Indianen dans)

Panfluitist boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Panfluitist te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Panfluitist wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Panfluitist viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Panfluitist online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Panfluitist boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Panfluitist kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Panfluitist boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!