Golden Strings boeken?

golden strings boeken
icon-clock

Tijdsduur

20 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Golden Strings boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Golden Strings

De energieke, muzikale, bruisende openingsact Golden Strings is voor uw evenement of feest de openingsact of slotact bij uitstek. Drie virtuoze violistes op elektrische viool nemen u mee op een reis door de tijd met herkenbare muziek, in pakkende arrangementen, begeleid door hoogwaardige orkestbanden: van Vivaldi tot Michael Jackson, van The Pointer Sisters tot Jamiroquai.

De 15 minuten durende openingsact met violistes is geschikt voor gezelschappen van 20 tot 2000 personen, als openingsact van een groot evenement of feest of als muzikale act tijdens een diner. Om de kwaliteit van de act op uw evenement of feest te kunnen waarborgen, nemen de Golden Strings hun eigen professionele technicus mee, die desgewenst ook het zaalgeluid (voor het hele feest) kan verzorgen.

Boekingen Golden Strings

Golden Strings wordt gevormd door Monique van Zelst, Mirjam Wijzenbeek en Sanne Hamel. Een jaar geleden zijn deze dames begonnen als violistes van de openingsact String Cats en inmiddels hebben zij de nodige showbizz ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Zo speelden zij in 2008 met deze act op feesten en evenementen in Parijs, Barcelona en Kuala Lumpur.

Per januari 2009 zijn zij samen zelfstandig verder gegaan met een act die uitblinkt in muzikaliteit, energie en kwaliteit. Het resultaat: Golden Strings

Golden Strings boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Golden Strings te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Golden Strings wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Golden Strings viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Golden Strings online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Golden Strings boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Golden Strings kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Golden Strings boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!