Petra Backbier boeken?

petra backbier boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Petra Backbier boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Petra Backbier

Allround professioneel zangeres Petra zingt en swingt op de voor- én achtergrond. Door haar jarenlange ervaring in de muziekindustrie in bands en duo’s en sinds een tijd ook solo is naast de kwaliteit van de zang het creëren van sfeer een belangrijk onderdeel van het optreden. Van een gezellige borrel of receptie tot een swingend feestje.

Boekingen Petra Backbier

Haar repertoire bestaat uit easy listening in een modern jasje maar ook gouwe ouwe, disco en actuele top 40 behoren tot de mogelijkheden. Denk aan de sfeer van Linda’s zomerweek. Dat is wat ze neerzet muzikaal, een huiskamersfeer als het ware. Petra komt met een kleine P.A. of desgevraagd een vintage koffer en dito. De geluidsinstallatie zit dan in de koffer en kan overal staan zonder dat de boxen opvallen. Daardoor kan ze ook mobiel zingen mocht dat gewenst zijn.

Dus zoek je nog een swingende, sfeervolle bijzondere act? Zoek niet verder!

Concept Party & Co

Dit allround duo, met zangeres Petra Backbier en pianist Paul Backbier met zelfs echt blaaswerk op de sax, kunt u zorgeloos boeken voor elke gelegenheid. Door een bijzonder breed repertoire, van o.a. Easy listening ,feestmuziek, disco tot de nieuwste top 40 nummers, de moderne housebeat en de stevige top 100 klassiekers, is Party & Co voor ieder publiek een streling voor het oor. Met hun “boekjes voor verzoekjes” die ze neerleggen op de avond voor de gasten om de verzoekjes op te noteren en die vervolgens op de vleugel leggen voor veel interactie en persoonlijk contact met het publiek.

Dat Party & Co over meer dan voldoende ervaring beschikt om op elke situatie moeiteloos in te kunnen springen is te danken aan het feit dat Paul en Petra jarenlang het gezicht bepaalden van het toporkest Big Nick. Party & Co is dan ook niet zomaar een duo, maar een moderne, professionele tweemansformatie met een, niet van een compleet orkest te onderscheiden, volwassen sound. Een up to date, op elke locatie aan te passen geluidset, lichtshow en witte hoogglans vleugel completeert het geheel en maakt Party & Co ook een lust voor het oog.

Party & Co bestaat uit:
Paul Backbier: toetsen, ,zang, gitaar, saxofoon
Petra Backbier: zang

De zaal op zijn kop met Angela Sauerkraut!

Met de Duitse apres ski meezingshow is Angela Sauerkraut een geweldige invulling voor iedere feesttent. Of het nu een groot of klein Oktoberfeest is, een Oogstfeest in de zomer, of een geweldige kermis, het maakt eigenlijk niet uit. Angela Sauerkraut, telg uit de beroemde Sauerkraut familie, komt in haar Duitse bolide met genoegen ook naar uw feest in haar Dirndl!
Prive of bedrijfsfeesten heeft zij ook al velen op haar naam staan en behoren ook zeker tot de mogelijkheden!

Angela Sauerkraut zingt alle bekende duitse schlagers als “Du” en bv “Cowboys und Indianer” maar natuurlijk zingt zij ook apres ski hits van nu zoals “johnny Dapp” en “Mama Laudaa gedurende een 30 minuten en hiermee een spetterende show neerzet!

Gemütlichkeit mit die einzige wahre Angela Sauerkraut!

Een avond vol livemuziek van zangeres Petra Backbier!

Zangeres Petra Backbier avondvullend boeken is gegarandeerd een fantastisch feest hebben want Petra combineert muzikaal talent met passie, inzet en een dijk aan ervaring. Ze maakt daarmee van iedere party een fantastisch feest voor jong en oud. Voor 4 of 5 uur een compleet en spetterend feest. Rustig beginnen met wat easy listening door naar dansmuziek. Daarna Een swingende avond waarbij het dak eraf gaat en de dansvloer de hele avond vol staat.

Van easy listening naar swingende disco stampers en door naar Duitse Schlagers en feestmuziek. Voor iedereen wat wils, verzoekjes zijn altijd welkom bij Petra Backbier om zo met veel inzet en enthousiasme veel interactie te brengen avondvullend met het publiek. Zangeres Petra Backbier is pas tevreden als u dat ook bent!

Wil jij zangeres Petra ook inhuren voor jouw bruiloft of zakelijke evenement, of hebben jullie vragen over de mogelijkheden voor een avondvullend programma?

Een volledig verzorgd feestje bij uw bruiloft!

Bent u op zoek naar een romantische muzikale invulling voor een huwelijksceremonie? In de kerk of gemeentehuis of op locatie in de tuin of andere romantische setting? Petra Backbier zingt jullie favoriete liedjes op de ceremonie met liefde en veel gevoel en giet deze in haar eigen jasje.

Zij studeert zonder moeite een verzoeknummer in dat het bruidspaar graag wil horen en er een hele persoonlijke ceremonie van maakt. Met veel gevoel en passie zingt Petra deze liedjes op dit soort speciale en intieme momenten. Zij is natuurlijk ook in combinatie met andere muzikanten te boeken bv een pianist. Petra is voor alle momenten van een bruiloft te boeken dus aansluitend de receptie verzorgen is een perfecte combi na de huwelijksceremonie.

Op de receptie zal ze rustig en ingetogen easy listening ten gehore brengen terwijl de gasten genieten van de taart of champagne. Alles is mogelijk met zangeres Petra.

Live muziek in een zorginstelling

Zangeres Petra zingt sinds enkele jaren ook in zorginstellingen. Toen ze haar eerste opdracht kreeg om in een verpleegtehuis te zingen twijfelde ze even. Kan en mag ik zo’n persoonlijk concert geven in zo’n kleine kring bij mensen die soms wel dan niet dement zijn en kan ik dat volbrengen? Eigenlijk had ze het antwoord al kunnen weten omdat haar eigen vader alzheimer kreeg en die 5 jaar geleden hieraan overleed. Gek op muziek was hij in zijn laatste jaren en zong alles uit volle borst mee dus na haar eerste optreden had ze dan een voldaan en dankbaar gevoel. En nog steeds elke keer als ze hand in hand met een bewoner een oud-Nederlands zingt krijgt Petra kippenvel op haar armen als ze ziet wat muziek losmaakt bij deze mensen.

Oprecht wordt genoten van nummers die ze al dan wel dan niet meer kennen maar elke keer is een feestje. Muziek verbroederd. Voor de bewoners maar ook zeker voor Petra waarbij soms een traantje over de wangen loopt bij bewoners maar soms ook bij Petra.
Muziek is emotie en emotie heeft iedereen en dat maakt dit zo dierbaar en mooi om te mógen doen!

Liedjes van vroeger, liedjes uit Amsterdam, liedjes van nu alles wordt gewaardeerd en meegezongen in een show van 2 x 30 minuten.

Kom in de stemming

Petra Backbier boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Petra Backbier te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Petra Backbier wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Petra Backbier viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Petra Backbier online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Petra Backbier boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Petra Backbier kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Petra Backbier boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!