Pink Ocolus boeken?

pink oculus boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Pink Oculus boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Pink Oculus

Pink Oculus is de ‘no nonsense’ alter ego van Amsterdamse actrice, producer en zangeres Esperanza Denswil. Pink Oculus is een innoverende artiest die moeiteloos hiphop, soul, jazz, electro en pop in elkaar over laat lopen. Ze is klaar om de wereld over te nemen met een mix van raps, zinderende melodieën en betoverende muzikaliteit.

Na een geweldige show – ondersteund door electro hiphop duo Badjekkah – op het Engelse “The Great Escape 2016” – hét festival voor aanstormend Europees talent – werd ze door verschillende critici als hoogtepunt van het festival bestempeld.

Esperanza introduceert Pink Oculus voor het eerst na een samenwerking met kunstenaar en regisseur Bouba Dola. Samen maakten zij onder andere het nummer “Sweat”. Later maakte Esperanza, samen met electro hiphop duo Badjekkah, een nieuwe versie van het nummer. Ze brachten deze single zelf uit. Het nummer werd opgepikt door onder andere 3FM dj Giel Beelen – die Pink Oculus tot Serious Talent benoemde – en Radio6 dj Angelique Houtveen.

Boekingen Pink Oculus

Na een indrukwekkende show op Eurosonic/Noorderslag volgde een onofficiële tour door Engeland, Duitsland, België en Nederland. Vervolgens presenteerde Pink Oculus haar tweede single, “Overdue”, tijdens de aftershow van D’Angelo in Paradiso.

Op 30 september 2016 verschijnt de “Delicious” EP op Top Notch, waarop eerder al het album van één van haar zijprojecten Re:Freshed Orchestra verscheen. De EP wordt op 30 september uitgebracht en op 1 oktober gepresenteerd tijdens de release party in Paradiso Amsterdam. De Belgische release party is op 19 oktober in de Charlatan in Gent.

Kom in de stemming

Pink Ocolus boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Pink Oculus te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Pink Oculus wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Pink Oculus viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Pink Oculus online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Pink Oculus boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Pink Oculus kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Pink Oculus boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!