Priscilla Ophof boeken?

Priscilla-Ophof-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Priscilla Ophof boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Priscilla Ophof

Priscilla Ophof, geboren op 11 maart 1989 in Deventer, heeft een levenspad bewandeld dat verre van doorsnee is. Haar jeugdjaren, gevuld met onverwachte wendingen en uitdagingen, namen een positieve wending dankzij haar huwelijk in 2012 met Cathy. Cathy speelde een cruciale rol in het herstellen van balans in Priscilla’s leven, en samen besloten ze serieus werk te maken van Priscilla’s muzikale passie. Priscilla put kracht uit haar muziek, waarin ze haar verleden verwerkt en de veerkracht vindt om vooruit te gaan.

Priscilla’s liefde voor Nederlandstalige muziek

Priscilla’s liefde voor Nederlandstalige muziek werd haar met de paplepel ingegoten door haar ouders. Van jongs af aan zong ze luidkeels mee met hits zoals ‘Moest dat nou’ van De Heikrekels, hoewel ze aanvankelijk dacht dat ‘Mustafa’ de juiste tekst was. Haar kinderjaren waren doordrenkt van muziek, vooral de ontroerende teksten van André Hazes inspireerden haar.

Boekingen Priscilla Ophof

De muzikale reis van Priscilla kreeg een onverwachte wending in de jaren 2000 toen ze deelnam aan een talentenjacht georganiseerd door zanger Jaman. Haar overwinning leidde tot een optreden als gastartiest op een single-releaseparty van Jaman, wat Priscilla beschouwde als haar eerste doorbraak. Echter, persoonlijke tragedie trof haar toen haar ouders scheidden, en Priscilla werd onterecht belast met de schuld van de relationele problemen. Ze stopte met zingen, nam afscheid met de single ‘Als kind was ik gelukkig’ en belandde op straat. Gelukkig vond ze steun bij haar vriendin Cathy, die haar in haar gezin opnam. Priscilla stopte met zingen tot haar 18e, waarna ze op eigen benen ging staan.

Wending in carrière van Priscilla

In 2022 kwam er een onverwachte wending toen Priscilla spontaan een liedje zong op een camping. Dit leidde tot een reeks bijzondere gebeurtenissen, waaronder een duet met Jaman en een uitnodiging om op zijn groot concert in Geleen te zingen. Dit markeerde een keerpunt voor Priscilla, die besloot haar oorspronkelijke dromen na te jagen.

Priscilla dook de studio in en bracht haar debuutsingle ‘Mijn Rots’ uit bij platenlabel Nationale Artiesten Parade. Het nummer ‘De Straatmuzikant’, geschreven door labelbaas Ton van Gils, werd aan haar voorgesteld, en Priscilla’s stem bleek perfect voor de emotionele inhoud. Dit nummer bracht niet alleen muzikaal succes, maar ook verzoening tussen Ton van Gils en producer/muzikant Manfred Jongenelis, die een lange tijd gebrouilleerd waren. ‘De Straatmuzikant’ behaalde de ‘Sterren NL Top 25’ en opende de deuren naar andere kansen, waaronder optredens bij grote evenementen en het ‘Muziekfeest op het plein’ in Roermond.

Vertolkster van het Levenslied

De puzzel van Priscilla begint nu vorm te krijgen, en haar muzikale reis lijkt pas net te zijn begonnen. Met vastberadenheid en een gevoelige, volkse stem zet Priscilla Ophof haar stempel als vertolkster van het levenslied.

Kom in de stemming

Priscilla Ophof boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Priscilla Ophof te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Priscilla Ophof wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Priscilla Ophof viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Priscilla Ophof online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Priscilla Ophof boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Priscilla Ophof kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Priscilla Ophof boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!