Professor Drabb boeken?

professor drabb boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

Professor Drabb boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Professor Drabb

Professor Drabb: “Publiek overtuigt zichzelf dat helderzien bestaat.”

Professor Drabb is de populairste en bekendste handlezer van Nederland. Hij heeft vier wereldrecords gezet en gemiddeld is 79% van zijn waarnemingen correct. Voor zijn laatste recordpoging las de prof zo’n honderd handen, waaronder die van Wilma Nanninga, Winston Gerschtanowitz en, via een foto, Michael Jackson.

Hij pakt een hand en download als het ware iemands hele leven. Hij vertelt alles over carrière, thuis, familie, exen en seks. Hij leest het verleden en stelt geen vragen. Na het lezen van een hand vraagt Drabb om een rapportcijfer. Bij zijn laatste recordpogingen was het gemiddelde 7,9. 79% van wat hij vertelt is dus waar.

Aan de recordpoging deden diverse redacties van TV en radioprogramma’s, kranten en tijdschriften mee. De professor las onder andere handen op verzoek van de redacties van RTL Boulevard, RTL Vandaag, de Gaykrant, SBS Shownieuws en de pagina Privé van de Telegraaf. Ook optredens bij GIEL, Radio V van Veronica en OptimaalFM maakten onderdeel uit van het wereldrecord.

Boekingen Professor Drabb

Drabb heeft een cd, boek en Movel op zijn naam staan en is regelmatig een graag geziene gast op radio en TV. Op uw bijeenkomst weet hij zijn publiek te confronteren met een wonderbaarlijke stand-up handlees-act. Onbeschaamd vermaak en alles uit de losse hand! Hij vertelt over uitzonderlijke, krankzinnige, waargebeurde handlees gebeurtenissen. Zijn bijdragen zitten vol humor en spanning. De reacties zijn zonder uitzondering ongeloof en verbazing over de wonderlijke gebeurtenissen. Betrouwbaar, apart, wonderlijk met veel flair. Dat is Professor Drabb. Sprekend.

Kom in de stemming

Professor Drabb boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Professor Drabb te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Professor Drabb wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Professor Drabb viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Professor Drabb online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Professor Drabb boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Professor Drabb kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Professor Drabb boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!