Project Kloon boeken?

Project-Kloon-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Project Kloon boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Project Kloon

Spectaculaire openingsact met Uw Ceo in de hoofdrol

Project Kloon is een uniek format bedacht door theatermakers / kunstenaars Iva & Petar Mandick. Door hun expertise in het creëren van levensechte maskers te combineren met hun kennis in theatermaken creëren zij een bijzondere masker illusie die uniek is in Nederland waarbij een acteur wordt getransformeerd in een levende replica van een echt persoon; b.v. de Directeur van een bedrijf/organisatie.

Maatwerk

Met Project Kloon kunt u uw CEO op een originele manier introduceren. Wat te denken van uw directeur die –onverwachts – van de trap tuimelt. Of hij verschijnt plotsklaps in een adembenemende acrobatische stunt. Of hij schittert in een break-dance act en danst de sterren uit de hemel. Of hij dirigeert het orkest of speelt zelfs de eerste viool. Keuzes te over en absoluut uniek voor elk evenement. Deze verbluffende maskerillusie heeft geen vergelijking in Nederland. Keer op keer maakt deze een onuitwisbare indruk op elk publiek.

Verbluffende Maskerillusie

Project Kloon staat al bekend als een van de meest authentieke openings acts. Door toepassing van de meest uiteenlopende technieken – variërend van beeldhouwen tot ‘cutting-edge‘ special make-up effecten afkomstig uit de filmindustrie; gebruik van de nieuwste materialen o.a. high grade silicone gel, en geavanceerde proces van pigmentatie, creëren de artists verbluffende maskerillusie. Er is namelijk bijna geen onderscheid meer te maken tussen het echte persoon en de replica ( de Kloon ).

Boekingen Project Kloon

Velen zijn al uit hun stoel gevallen van verbazing als zij ineens hun directeur breakdancend het podium op zien komen zonder dat iemand ook maar door had dat dit een acteur was met zijn kloonmasker.

Dit uniek maatwerkproject wordt meestal geprogrammeerd als spectaculaire openingsact bij een gala, congres, of een personeelsfeest.

Kom in de stemming

Project Kloon boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 10 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Project Kloon te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Project Kloon wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Project Kloon viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Project Kloon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Project Kloon boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Project Kloon kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Project Kloon boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!