Quinty Misiedjan (Quinsding) boeken?

quinty misiedjan boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Quinty Misiedjan Quinsding boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Quinty Misiedjan (Quinsding)

Quinty Misiedjan (Amsterdam, 8 september 1996), beter bekend als Quinsding op het internet en voornamelijk actief als YouTuber, presentatrice en actrice.

Na het behalen van haar VWO diploma werd Quinty uitgeloot voor de studie Geneeskunde en besloot ze te beginnen aan een YouTube kanaal. Eind 2014 begon dit al langzaam aan op te bouwen, maar vanaf begin 2015 is zij actief bezig met het maken van content voor haar kanaal Quinsding.

Op haar YouTube kanaal zie je Quinty op haar best. Quinsding is een YouTube kanaal gevuld met herkenbare situaties; comedy sketches, samenwerkingen met andere YouTubers, maar allerbelangrijkst veel vrolijkheid. Alle video’s worden volledig door Quinty zelf gemaakt en al snel werkt ze zich naar de top van de Nederlandse YouTube community.

Boekingen Quinty Misiedjan (Quinsding)

Quinty werd hierdoor al snel opgepikt door merken als Vodafone waarmee zij mooie samenwerkingen heeft gedaan en Netflix die haar als influencer grootheden heeft laten interviewen. Naast haar YouTube kanaal is Quinty presentatrice van ‘Zapp Skills’ en presenteert ze ‘Club Hub’ op YouTube, een show waar alles wat zich op social media en televisie afspeelt wordt besproken.

In 2019 presenteerde Quinty de VEED Awards, dé award show voor de Nederlandse YouTubers. De kracht van Quinty zit in de positiviteit waarmee ze haar video’s benaderd en de manier waarop ze haar volgers oproept en inspireert hetzelfde te doen.

Quinty Misiedjan (Quinsding) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Quinty Misiedjan Quinsding te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Quinty Misiedjan Quinsding wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Quinty Misiedjan Quinsding viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Quinty Misiedjan Quinsding online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Quinty Misiedjan Quinsding boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Quinty Misiedjan Quinsding kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Quinty Misiedjan Quinsding boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!