Radio JND Roadshow boeken?

radio jnd roadshow boeken
icon-clock

Tijdsduur

300 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid en decor

icon-notice

Opmerking

Mogelijk in combinatie met diverse artiesten, vraag naar de mogelijkheden. De show is ook te boeken met 1 artiest, zonder Showeroke & presentator. De gage hiervan bedraagt: € 995,00

Radio JND Roadshow boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Radio JND Roadshow

Radio JND komt naar je toe met een 5 uur durende roadshow vol live muziek en leuke gadgets. Tijdens de show komen al je favoriete feestnummers voorbij. De gezelligste muziekmix van vroeger tot nu.

In de (standaard) roadshow wordt een dj bijgestaan door drie artiesten. Dat zorgt gegarandeerd voor een avond vol verrassingen. Met onder andere een confetti- en shirtjeskanon en de leukste give-aways zetten zij iedere tent, plein en kroeg volledig op zijn kop.

Boekingen Radio JND Roadshow

Er is ook altijd een Radio JND fotograaf aanwezig. Uw gasten kunnen op de foto en deze foto’s worden online gepubliceerd, zodat u er ook gebruik van kan maken.

LET OP:
Er is ook een variant van de JND Roadshow, met maar 1 artiest. Ook zijn er shows op maat mogelijk. Net als met Radio JND, kun je ook met de Roadshow alle kanten op!

Radio JND Roadshow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Radio JND Roadshow te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Radio JND Roadshow wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Radio JND Roadshow viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Radio JND Roadshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Radio JND Roadshow boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Radio JND Roadshow kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Radio JND Roadshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!