Razende Reporters boeken?

razende reporter boeken
icon-clock

Tijdsduur

300 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

icon-notice

Opmerking

Exclusief drukwerk kosten

Razende Reporters boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Razende Reporters

De razende reporter jaagt op het nieuws. Niets ontsnapt aan zijn aandacht op je feest of evenement. Hij heeft oog voor spannende details en legt het vast; in woord en in beeld. De razende reporter ontvangt je gasten, treedt indien gewenst op als ceremoniemeester en brengt hilariteit met zijn bruisende korte interviews onder je gasten.

Boekingen Razende Reporters

De resultaten van alle gesprekjes en observaties zie je enkele dagen later al in een speciale uitgave van je eigen magazine, geheel gevuld met het laatste nieuws, de laatste roddels, komische onthullingen en boordevol foto’s van jouw evenement.

Een geweldige herinnering voor iedereen die erbij was. Vers van de pers!

Hoe gaan de Razende Reporters te werk?

De Razende Reporters komen op je feest en maken leuke kleine, korte interviews met de gasten. Ze maken foto’s en zorgen dat hier snel een ondersteunend verhaaltje bij komt. Deze content leveren ze snel aan onze grafisch vormgever en deze maakt hier een leuk magazine van.

Dit kan bijvoorbeeld een roddelblad magazine zijn of een wat meer stijlvolle uitgave. Het magazine moet wel leuk blijven… geen diepgaande, hoogstaande interviews.

Standaard leveren we 8 pagina’s (inclusief voor en achterzijde). Op verzoek en bij voldoende tijd kan dit wat uitgebreider. De proefdruk wordt snel aangeleverd en ter correctie aangeboden. Daarna kun je kiezen of het een echt papieren magazine wordt of een digitale uitgave.

Razende Reporters boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Razende Reporters te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Razende Reporters wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Razende Reporters viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Razende Reporters online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Razende Reporters boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Razende Reporters kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Razende Reporters boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!