Rob Mostert Hammond Group boeken?

Rob-Mostert-Hammond-Group-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Rob Mostert Hammond Group boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Rob Mostert Hammond Group

Rob Mostert Hammond Group. Soms komen dromen uit. Dat zal Rob Mostert (Edam, 1965) kunnen beamen. Als jongen van zeven vond hij in de platenkast van zijn ouders een album van Hammondgrootheid Jimmy Smith. Mosterts liefde voor het bijzondere orgel zou nooit over- gaan, maar het duurde tot 2005 voordat hij besloot alleen nog op de legendarische B3 te spelen. Met de blote voeten op de bassen….

Het moest 2010 worden voor Rob met Blue Note-legende Rudy van Gelder (inmiddels 86) de cd ‘Englewood Cliff Sessions’ op mocht nemen. Op hetzelfde instrument en in dezelfde studio waar Jimmy Smith een halve eeuw terug met Van Gelder ‘Back at the Chicken Shack’ op de band zette.

Boekingen Rob Mostert Hammond Group

Het sprak voor zich dat Rob Mostert Hammond Group als eerbetoon de titelsong van Smiths album op eigen wijze interpreteerde. Hij speelt het nummer wat langzamer, maar niet minder swingend. Klein vlecht er een vette solopartij in op gitaar. De tenorsax van gast- solist Houston Person horen we alleen in een compositie van Klein: ‘Groove Control’. Verder staat Mostert zelf borg voor acht eigen stukken, die alle de traditie van de souljazz hoog houden.

Rob Mostert – Hammond B-3
Chris Strik – drums
Tom Klein – guitar
Chris Hordijk – vocals

Kom in de stemming

Rob Mostert Hammond Group boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rob Mostert Hammond Group te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rob Mostert Hammond Group wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Rob Mostert Hammond Group viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Rob Mostert Hammond Group online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rob Mostert Hammond Group boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Rob Mostert Hammond Group kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Rob Mostert Hammond Group boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!