Roberta Pagnier boeken?

roberta pagnier boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Roberta Pagnier boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Roberta Pagnier

Roberta Pagnier (1979) werd geboren in Amsterdam, maar heeft Italiaanse wortels. Dankzij haar moeder kreeg ze al op jonge leeftijd veel affiniteit met de Italiaanse keuken. Ze studeerde Europese Studies aan de UVA. Naast haar studie heeft ze altijd in de horeca gewerkt. In verschillende goede Italiaanse restaurants waar ze werkte, kreeg ze de smaak van het koken te pakken. Ze maakte kookvideo’s voor Het Parool en werkte een tijdje voor iens.nl. Sindsdien heeft ze altijd in de culinaire wereld gewerkt.

Het liefst is ze vanuit de Italiaanse traditie bezig met eten. Warmte, gezelligheid, familie, grote lange tafel vol lekkernijen: Roberta is er dol op. Ze houdt er van mensen blij te maken en haalt daar positieve energie uit: “Je tovert bij kinderen, vrienden en familie een glimlach op het gezicht als je met iets lekkers aan komt zetten. Koken is leuk!” Verder betekent koken voor haar ook ontspanning, creativiteit en het verleggen van grenzen.

Boekingen Roberta Pagnier

Eten en voeding blijven Roberta Verrassen. Ooit heeft ze bij Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel gegeten. Voorafgaand aan het diner kreeg ze een aantal amuses. Eén van die amuses is ze nooit meer vergeten: rauwe groenten (wortel, sla, lente-ui) van de Lindenhoff in Baambrugge met een mierikwortelcrème. De kwaliteit van deze groenten was zo ongelofelijk goed en puur, dat ze zich realiseerde dat de natuur prachtige producten oplevert. De impact van zoiets simpels was enorm.

Voor De Makkelijke Maaltijd zal deze temperamentvolle dame de Italiaanse keuken demonstreren. Ze hoopt de kijkers te inspireren met haar smaakvolle en sociale kijk op koken. In haar ideale thuissituatie kunnen vrienden en familie te allen tijde even langs wippen voor iets lekkers. Altijd staat er iets te pruttelen op het vuur en krijgen de kinderen bij thuiskomst een gezond, gezellig tussendoortje. Buon Appetito!

Kom in de stemming

Roberta Pagnier boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Roberta Pagnier te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Roberta Pagnier wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Roberta Pagnier viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Roberta Pagnier online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Roberta Pagnier boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Roberta Pagnier kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Roberta Pagnier boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!