Ramon Beuk boeken?

ramon beuk boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Ramon Beuk boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ramon Beuk

Ramon Beuk werd vooral bekend door zijn tv programma’s en culinaire columns in diverse bladen. Echter studeerde hij na zijn koksopleiding af als leraar en is hij vooral ondernemer en concepten maker. Hij werkte een aantal jaren als kok in verschilde restaurants. Daarna als ontwikkelaar van concepten en producten voor Bijenkorf, HEMA en Unilever.

Ondernemer en Media

Hij presenteerde tussen 2001 en 2016 acht verschillende televisieprogramma’s en schreef 10 kookboeken waarvan er twee bekroond werden tot kookboek van het jaar. Tussen 2005 en 2009 schreef hij een dagelijkse column in de Telegraaf en van 2009 tot 2016 was hij culinair adviseur voor Lidl. Als ondernemer ontwikkelde hij een aantal vernieuwende horeca-concepten en richtte hij diverse bedrijven op. In 2002 richtte hij zijn evenementenbureau “CuliPro” op. En in 2005 een evenementenlocatie “de Glazenruimte”.

Foodcafe

In 2007 ontwikkelde Ramon het begrip “FOOD-cafe”. In tegenstelling tot het EET-café kreeg eten een centralere functie dan drank. Het eerste food-café hete LOCA en werd, in samenwerking met Heineken/Amstel, geopend in Haarlem. Gevolgd door locaties in Apeldoorn en Tilburg.

Van 2011 tot 2015 organiseerde hij zijn jaarlijks terugkerende restaurants event “restaurant voor een maand”. In dit concept verpakte Ramon alles wat hij zelf miste als hij uit eten ging. Dit evenement trok jaarlijks duizenden bezoekers in één maanden en gaf een totaal andere beleving aan het begrip uit eten gaan.

Taste Comedy

In 2016 besloot hij met zijn ondernemingen te stoppen en zich op nieuwe activiteiten te storten. In de zomer van 2016 lanceerde hij samen met Jurgen Raymann het culinaire comedy spektakel ‘Tasty comedy’ op de pier in Scheveningen. Een twee jaar draaiend pop-up evenement waarbij comedy en eten op topniveau centraal stonden. Van 2017 tot 2020 werkte hij aan de totale ontwikkeling van het nieuwe Hotel en restaurant conceptketen Bunk. Bunk opende in 2019 in Utrecht en in 2020 in Amsterdam.

Events

Van 2012 tot 2015 organiseerde Ramon Culinaire evenementen in Suriname waarbij hij Nederlandse sterrenkoks een introductie gaf tot de smaken en ingrediënten van zijn geboorteland. Onder de naam “Sharing Passion” werden de bezoekers verrast met eten op sterrenniveau samengesteld vanuit uitsluitend Surinaamse ingrediënten. In 2020 wilde Ramon dit event nieuw leven inblazen maar gooide Corona roet in het eten. Nieuwe data voor dit event zullen in 2021 gevonden worden.

Rijker dat Roti

‘Rijker dan Roti’ is de titel van zijn nieuwe boek dat in het voorjaar van 2021 zal verschijnen. In dit boek staat de ontwikkeling van Suriname tijdens 45 jaar onafhankelijkheid centraal. Door in de keukens van verschillende bevolkingsgroepen te stappen en al kokend het gesprek aan te gaan wordt het thema vanuit smaak te belicht.

Nieuwe tv serie

‘Rijker dan Roti’ zal in een meer culinaire vorm als 7 delig tv-serie en worden opgenomen. Deze serie zal in het voorjaar 2021 te zien zijn op de Nederlandse televisie. Als leraar, kok en ondernemer ontwikkelde Ramon een nieuw horeca-onderwijssysteem speciaal voor de doorontwikkeling van het begrip hospitality in Suriname. Naast het overbrengen van praktische kennis staat vooral mindset ontwikkeling centraal. Voor dit nieuwe concept bundelt Ramon de krachten met Saxion Hogeschool in Nederland en het PTC college in Suriname.

Kom in de stemming

Ramon Beuk boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ramon Beuk te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ramon Beuk wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ramon Beuk viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ramon Beuk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ramon Beuk boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ramon Beuk kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ramon Beuk boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!