Robin van Beek boeken?

robin van beek boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Robin van Beek boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Robin van Beek

Al vanaf zijn 10e levensjaar staat Robin op professionele podia. Van ‘Die Zauberflöte’ van Mozart tot Freddie Mercury’s ‘Barcelona’ en van een bruiloft in een klein dorpje in Friesland tot aan een uitverkocht Ahoy. Eigenlijk kan je zeggen dat hij in de 37 jaar op het podium bijna alles wel heeft gedaan en gezien wat het hart van een artiest vervult met dankbaarheid.

In 2012 begon hij een coachings bedrijf voor vocalisten, www.vocalcenter.nl. Van amateur tot professionals hielp hij met hun stem. Doel: meer halen uit je stem dan je ooit voor mogelijk hield.

Bekende namen wilde les bij hem. Team Ali-B van The Voice of Holland, Brigitte Nijman, Peter Koelwijn, Sandy Kandau, André Hazes Jr., Romy Monteiro, de vocalisten van Armin van Buuren (wereldtours Intense en Embrace), Laura Janssen, Mr. Probz. en ga zo maar door. Het bedrijf is uitgebouwd tot 35 coaches in bijna alle grote steden in Nederland die volgens zijn methodiek en didactiek les geven.

Boekingen Robin van Beek

In november 2018 besloot Robin een lang gedroomd Nederlandstalig album te gaan schrijven. Zijn hoofd vol dromen en zijn hart vol verhalen bracht hem in 4 dagen solitaire opsluiting in Friesland waar hij is gaan graven naar de juiste woorden. “Het Spel” kende zijn vuurdoop na 1 jaar en 8 maanden in Gouda (juli 2020). Daar werden 160 mensen diep in hun hart geraakt door een indrukwekkende voorstelling met verhalen “uit het leven gegrepen”.

Teksten die ertoe doen, een artiest door de wol geverfd die kiest voor de essentie van zijn bestaan. Muziek maken met zijn band vanuit het diepste diep van zijn hart en gevoel.

Quotes van toeschouwers:

“Dit album laat een diepe indruk achter en zet me aan het denken”

“Ik huil nooit maar deze kon ik niet tegenhouden. Tranen met tuiten, wat een meesterwerk”

“Je hebt mijn verhaal verteld en we hebben er nog uren over nagepraat”

“Hoe je de woorden wist te vinden die mij zo diep hebben beroerd is me een raadsel”

“Met zoveel passie en vakmanschap gebracht door jou en je band. Ik kon me geen mooiere avond wensen”

Kom in de stemming

Robin van Beek boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Robin van Beek te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Robin van Beek wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Robin van Beek viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Robin van Beek online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Robin van Beek boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Robin van Beek kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Robin van Beek boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!