RockFrogs boeken?

rockfrogs boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Incl. Meet & Greet

RockFrogs boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie RockFrogs

Hou je van muziek, avontuur en lol trappen? Kom dan naar een concert van de RockFrogs! De RockFrogs is de populairste rockband van de hele kikkerwereld. Tijdens hun rockconcerten worden interactieve liedjes afgewisseld met vrolijke grappen en leerzame korte verhaaltjes over goed eten en voldoende bewegen.

Dat is belangrijk natuurlijk anders hou je een optreden van 45 minuten niet vol! Een concert van de RockFrogs is een energieke meespringshow voor iedere leeftijd maar kinderen vanaf 4 jaar en hun ouders vinden het gewoon het leukste. De coole Rocky speelt gitaar, de knappe Boney is zangeres, Blacky swingt op haar basgitaar en Ramyo, de kleine driftkikker, maakt op drums de band compleet.

Boekingen RockFrogs

Kom je lekker met hen meezingen en -jumpen? Vergeet dan niet om tijdens de meet en greet na afloop een handtekeningenkaart aan ze te vragen. Laat alle 4 de RockFrogs er speciaal voor jou iets opschrijven!

Let’s rock! Jump! Jump!

Kom in de stemming

RockFrogs boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om RockFrogs te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u RockFrogs wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met RockFrogs viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u RockFrogs online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

RockFrogs boeken

Dus bent u benieuwd hoe u RockFrogs kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

RockFrogs boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!