Rocq-e Harrell boeken?

Rocq-E-Harrell-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Rocq-e Harrell boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Rocq-e Harrell

Rocq-E toerde als achtergrondzangeres over de hele wereld met supersterren als Aretha Franklin, Stevie Wonder en Diana Ross. In Nederland geniet zij vooral bekendheid door de theaterproducties Female Factory, R.E.S.P.E.C.T. en Big, Black & Beautiful. Solo zingt Rocq-E naast nummers van Aretha Franklin & Diana Ross hits van o.a. Chaka Khan, Patti LaBelle en The Pointer Sisters. Eventueel uitgebreid met 2 danseressen brengt zij een explosief optreden van dansbare soul en R&B classics.

The story

‘Heel Nederland weet inmiddels Rocq-E Harrell te vinden als er een flinke portie soul, vette R&B of gospel nodig is’ (Telegraaf 24-10-2001) Deze uitspraak bevestigt waar vele fans al achter waren gekomen! Rocq-E veroverde op dat moment het theaterpubliek in de succesvolle show R.E.S.P.E.C.T., waarmee zij gedurende 2 seizoenen langs de Nederlandse theaters trok. Maar ook het stijlvolle theaterconcert She Got Game, samen met Leonie Jansen, Astrid Seriese en Lucretia van der Vloot, bracht duidelijk Rocq-E’s soulroots naar voren. Geboren in Los Angeles werden soul, R&B en gospel zingen Rocq-E al vroeg bijgebracht. Haar moeder Evelyn was lid van de legendarische Friends of Distinction en grootmoeder Essie King was klassiek gospelzangeres en docente aan het conservatorium.

Een van de top sessie zangeressen

Rocq-E groeide al snel uit tot een van de top sessie zangeressen. Zo heeft zij samengewerkt met o.a. Stevie Wonder, The Emotions, Vanessa Williams en vele anderen. In 1999 bedankte Aretha Franklin Rocq-E (toen nog Rocquel Cox) als een van haar favoriete achtergrond zangeressen in haar biografie From These Roots. Met Diana Ross heeft Rocq-E bijna 10 jaar lang getoerd over de hele wereld, voordat Rocq-E zich uiteindelijk in Nederland vestigde en zich ging concentreren op haar eigen carriere. Nederland kent haar stem inmiddels wel: zij was bijna dagelijks te horen in het MAGGIE-spotje ‘Little Things Mean A Lot’: een van de vele commercials die zij heeft ingezongen.

Solotheater concertserie

Het theaterpubliek heeft in 1995 officieel kennis met haar gemaakt in het succesvolle Niet Gesnoeid, waarin zij samen met o.a. Karin Bloemen -avond aan avond- het publiek trakteerde op vocale hoogstandjes. Hierna volgden Female Factory met Leonie Jansen, Adelheid Roosen en 10 andere internationale vrouwen plus haar solotheater concertserie Language of Love. In 1998 toerde Rocq-E met Lou Rawls en trad o.a. met hem op tijdens het North Sea Jazz Festival.

Boekingen Rocq-e Harrell

Ook was zij te zien in het Koninklijk Theater Carré als onderdeel van Made In Holland 11.9: een concert waarbij werd stilgestaan bij de aanslagen op Amerika. In het theaterseizoen 2002 brengt Rocq-E, Big, Black & Beautiful ‘Tribute To The Girl Groups’. Rocq-E samen met Lucretia van der Vloot en Michelle David brengen op een muzikale, maar soms ook komische wijze, een eerbetoon aan de Girl Groups die voor een groot deel het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden.

Kom in de stemming

Rocq-e Harrell boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rocq-e Harrell te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rocq-e Harrell wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Rocq-e Harrell viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Rocq-e Harrell online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rocq-e Harrell boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Rocq-e Harrell kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Rocq-e Harrell boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!