Glennis Grace Boeken ?

Glennis-Grace-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

U wilt Glennis Grace boeken. Ze geldt als een van de beste Nederlandse artiesten. Bovendien zingt ze zowel in het Nederlands als in het Engels, iets dat haar in de Verenigde Staten enorme bekendheid opleverde. Ondertussen is ze gewoon beschikbaar voor allerlei soorten boekingen. Wij zijn het boekingsbureau dat de boekingen regelt, bijvoorbeeld op basis van 30 minuten of liever een optreden met een complete live band?Direct Glennis Grace boeken of een offerte aanvragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718.

Biografie Glennis Grace

Glennis Grace werd op 19 juni 1978 werd in Amsterdam geboren als Glenda Batta. Reeds op 11-jarige leeftijd deed Glennis mee aan het „Unicef Gala for Kids, gepresenteerd door Audrey Hepburn. Ook Julio Iglesias was hierbij te gast. Hij was zo onder de indruk van de zangkwaliteiten van Glennis, dat hij haar uitnodigde om een duet met hem te zingen, tijdens zijn concertenreeks in Ahoy!Op 16-jarige leeftijd deed Glennis mee aan de Soundmixshow ze vertolkte met succes het nummer van Whitney Houston “One moment in time”Ook niet voor niets was ze de winnares van de soundmixshow.

In 2005 deed Glennis mee aan het Nationaal Songfestival. Met de prachtige ballad “My impossible dream” won ze het Nationaal Songfestival en mocht ze ons land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland.Aansluitend is ze samen met Evert Abbing (songwriter, producer, mixer) de studio ingedoken om aan een Nederlandstalige album te gaan werken. Dit was voor Glennis een grote uitdaging, daar zij altijd in het Engels heeft gezongen. Tijdens optredens zingt Glennis Grace een mooie mix van Nederlandse en Engelstalige nummers. Bij Twilight Entertainment kunt u Glennis Grace Boeken voor uw evenement.

Succes voor Glennis Grace gaat maar door

Na diverse songs heeft Glennis Grace de single “Dansen met het leven” uitgebracht. Het echte succes kwam echter pas in november 2008 bij het uitbrengen van de single “Als Je Slaapt”. Bij de uitzending van „Life & Cooking” zat Wendy van Dijk (en de rest van Nederland) huilend te luisteren naar Glennis. Nadien slaat Glennis een nieuwe weg in met een unieke stijl welke in Nederland door geen een artiest werd vertolkt.

Dat deze nieuwe ingeslagen weg zijn vruchten afwerpt is wel gebleken. In 2011 is Glennis Grace door o.a. Buma Stemra uitgeroepen tot de Beste Zangeres van Nederland. Ook heeft de zangeres het populaire tv-programma “Van Popster tot Operaster” gewonnen met het stuk “Habanera” en is ze door het conservatorium na een studie van 5 jaar, uitgeroepen tot de zangeres met de beste zangstem en zangtechniek van Nederland.Op 20 mei 2011 brengt Glennis Grace het met Platina bekroonde album “One Night Only” uit die opgenomen is tijdens haar eerste soloconcert. Daarnaast was de zangeres te zien in een nieuwe reeks van het TROS-programma “De Beste Zangers van Nederland” en scoorde ze in april haar eerste nummer-1 hit met “Afscheid” en ontving hiermee direct haar eerste Gouden Plaat. Ook heeft zij als gastartiest optreden tijdens “Toppers in Concert” op 27, 28 en 29 mei in de Amsterdam Arena.

Wederom in de Heineken Music Hal

In mei van dit jaar brengt Glennis haar album “This Is My Voice” uit. Volgens de zangeres haar meest persoonlijke album ooit. Op dit album staat o.a. haar duet met Edwin Evers “Wil Je Niet Nog 1 Nacht” en de door hem geschreven en geproduceerde single “Ik Ben Niet Van Jou”. Naast Evers werkt Glennis voor dit album ook samen met Han Kooreneef (Marco Borsato, Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis) en Bart van der Weide & Dennis Huige (Racoon) die speciaal voor haar het nummer “Saddest Goodbye” hebben geschreven.

Boekingen Glennis Grace

Mocht u geintresseerd raken om een optreden van Glennis Grace te boeken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Glennis is absoluut een zangeres welke met haar performance iedereen zal doen verbazen op uw feest. Wacht dus niet langer als u Glennis Grace wil inhuren op uw feest.

Glennis Grace inhuren: zangeres met succes

Glennis Grace lijkt alles te kunnen, en is wat dat betreft heel allround te boeken. Voor een tape-optreden betaalt u een vaste prijs, inclusief de kosten voor het geluid tot 350 personen. Dat betekent dat u direct weet waar u aan toe bent. Uiteraard kunt u online of telefonisch een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Zo weet u zeker dat de kosten netjes binnen budget blijven, ook in verhouding tot wat u nog meer wilt regelen voor het evenement.

Daarnaast kunt u Glennis Grace inhuren met live band. De prijs is in dat geval op aanvraag. Het laat zien hoe ze zich graag flexibel opstelt. Bovendien kan ze zowel in het Nederlands als in het Engels uit de voeten, en presenteert en entertaint ze net zo makkelijk als dat ze prachtig zingt.

Boekingen van Glennis Grace

We verzorgen regelmatig boekingen voor Glennis Grace. Ze is een zangeres die veel wordt gevraagd voor allerlei evenementen, zoals bedrijfsfeesten en jubilea. Dus heeft u binnenkort wat te vieren? En zoekt u naar Nederlands entertainment van de bovenste plank? Het is een van de beste zangeressen die we in Nederland rijk zijn. Daar mogen we trots op zijn, dus daar dragen we als boekingskantoor graag ons steentje aan bij.

Glennis Grace boeken

Het is heel eenvoudig als u Glennis Grace wilt boeken. U kunt online of telefonisch gewoon een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Daarmee gaan we aan de slag, om op basis van uw wensen precies aan te geven wat de kosten zullen zijn. Daarvoor beschikken we zelf over uitgebreide ervaring. Bovendien hebben we nauwe banden met haar management. Op die manier gaan we er voor u mee aan de slag. We regelen het van A tot Z, zodat Glennis Grace boeken voor uw evenement gelukkig helemaal niet lastig hoeft te zijn.

Kom in de stemming

Glennis Grace Boeken ?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Glennis Grace te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Glennis Grace wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Glennis Grace viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Glennis Grace online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Glennis Grace boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Glennis Grace kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Glennis Grace boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!