Rugged boeken?

Rugged-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Rugged boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Rugged

It’s RUGGED Baby! Twee DJ’s en één MC, opgericht in 2013. Ze staan bekend om hun energieke shows en electic stijl van draaien, waarbij Hiphop, R&B, Dancehall, Moombahton, House, Top-40 en Kuduro naadloos samengaan. RUGGED weet precies wat ze moeten spelen voor hun publiek en ze bewijzen bij elke show dat ze weten hoe ze een feestje moeten maken.

Wereldwijd support

Sinds 2017 zijn ze officieel onderdeel van “Rebel Yard”, de managementtak van The Partysquad. RUGGED produceren hun eigen muziek, ondersteund zowel nationaal als internationaal door acts als Major Lazer, Diplo, Hardwell, The Partysquad, Freddy Moreira, Dirtcaps, Gio, SFB, F1rstmen en Keizer en zijn zeer vaak gedraaid op radio stations als SLAM! FM, FunX en BBC Radio 1.

Boekingen Rugged

De afgelopen tijd waren ze gezegend om op veel geweldige plaatsen op te treden, waaronder Mysteryland, Latin Village Festival, Solar Festival, Totally Summer, 7th Sunday Festival, Urban Music Festival, Jimmy Woo, Villa Thalia en in The Supperclub (Amsterdam) tijdens de officiële “Boy Meets World Tour” OVO-night door Drake. RUGGED heeft heel wat in petto!

Kom in de stemming

Rugged boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rugged te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rugged wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Rugged viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Rugged online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rugged boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Rugged kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Rugged boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!