Ruud Appelhof boeken?

rudi appelhof boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Ruud Appelhof boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ruud Appelhof

De liefde voor de volksmuziek is Ruud met de paplepel ingegoten. In 1996 stond hij als kleine jongen voor het eerst op de bühne met zijn steirische harmonica. Nu, anno 2020, is hij niet meer weg te denken uit de Volksmusik- en Oktoberfestbranche in Nederland en de Alpenlanden.

Al jaren is Ruud één van de Stimmungskanonnen van de Tirolertent op de Zwarte Cross. Daar gaat hij, met duizenden uitgelaten bezoekers, volledig los in de tent. Ruud is in Nederland regelmatig op televisie. Zo was hij te zien bij ‘Hollands Got Talent’ en onlangs nog was Ruud te gast op RTL4 bij ‘The Big Music Quiz’ van Humberto Tan.

Boekingen Ruud Appelhof

Maar ook in de Alpenlanden is Ruud geen onbekende meer. FoxTV, Gute Laune TV, Alpenwelle TV, U1 Fernsehen en Amazon Prime zenden de clips van Ruud uit en hij is er te gast bij bekende TV-Formats. Ook heeft Ruud inmiddels met een aantal van zijn singles in de top-10 van de Musiparade van ORF Kärnten gestaan.

Hebben we het over STIMMUNG met hoofdletters; dán hebben we het over Ruud Appelhof!

Kom in de stemming

Ruud Appelhof boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ruud Appelhof te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ruud Appelhof wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ruud Appelhof viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ruud Appelhof online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ruud Appelhof boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ruud Appelhof kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ruud Appelhof boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!