Sam Gooris boeken?

sam gooris boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Bekend van de Pfaffs

Sam Gooris boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sam Gooris

Sam Gooris is als “dé sfeermaker van ieder feest”. Niet meer weg te denken uit het show- en entertainmentlandschap in Vlaanderen. En sinds enkele maanden kunnen we speken van een ware “hype” in Nederland. Het succes van de serie “De Pfaffs” alsook zijn geslaagde optredens zijn hier niet vreemd aan!

Waar je Sam ook tegen komt, op welk podium hij ook moet staan, welk voorprogramma hij ook moet verzorgen, welk publiek hij ook maar naar z’n hand moet zetten. Niemand kan een publiek zó opwarmen, zó entertainen, zó uit hun bol laten gaan als dé Sam. Voor velen in Vlaanderen Sammeke Gooris. Sam is de lieveling van ons allemaal, oprecht, eerlijk en vooral boordevol enthousiasme!

Beginjaren van Sam Gooris

In zijn beginjaren heupwiegt Sam Gooris (1973) zich naar de titel van Belgisch soundmix kampioen met een imitatie van Shakin’ Stevens. Onder de vleugels van Jack Rivers raakt zijn muziekcarrière in een stroomversnelling. In 1992 is het kassa. De fenomenale superhit ‘Marijke’ staat in Vlaanderen maar liefst zeventien weken in de Top 30, gaat meer dan 25.000 keer over de toonbank en levert Sam Gooris zijn eerste gouden plaat op. Sindsdien regent het tophits: ‘Kom mijn liefste meisje’, ‘Wully bully’, ‘Laat het gras maar groeien’, ‘Basket sloefkes’, ‘Ik heb de zon zien zakken in de zee’. Stuk voor stuk meezingers die zijn verzameld op de cd ‘Ambiance! Alle hits’.

Boekingen Sam Gooris

Zijn populariteit krijgt een stevige injectie dankzij de VTM-realitysoap De Pfaffs, waarin hij met vrouwlief Kelly acte de présence geeft. Een serie waarin hij zich vooral toont zoals hij is. En dàt smaakt zowat elke Vlaming en elke Nederlander, want de serie is ook razend populair in Nederland. En Sam Gooris krijgt de koosnaam “de sympathiekste uit De Pfaffs”!

Kom in de stemming

Sam Gooris boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sam Gooris te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sam Gooris wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sam Gooris viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sam Gooris online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sam Gooris boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sam Gooris kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sam Gooris boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!