Laura Lynn boeken?

Laura Lynn boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Laura Lynn boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Laura Lynn

De West Vlaamse zangeres Laura Lynn (18/06/1976) is een nieuwe naam in de muziekwereld. De ‘muziek’ kreeg ze op jonge leeftijd al ingelepeld via haar ouders en grootouders. Beiden hebben jarenlang op de planken gestaan en sinds haar 7e vergezelt Laura Lynn haar ouders en grootouders dan ook al naar optredens.

Muzikale voorkeur

De sympathieke Laura Lynn genoot een opleiding aan de befaamde Showbizz-school in Oostende. Net als Christoff, Gunther Levi, Filip D’Haeze (Swoop, Familie) heeft ook zij na drie jaar deze opleiding succesvol afgerond. Wat haar muzikale voorkeur betreft heeft Laura Lynn bijzonder veel sympathie voor de muziek van o.a. Wim Soutaer, Natalia, Celine Dion en uiteraard Frans Bauer, Dana Winner en Will Tura. Opvallend is haar sympathie voor Nederlandstalige muziek, daarom zingt Laura Lynn dan ook vlotte Nederlanstalige meezingers. Op haar repertoire staat bijvoorbeeld Dit is de allereerste keer (Rita Deneve).

Nederlandstalige lied

Laura Lynn : “Ik zing bijzonder graag Nederlandstalige muziek. Ik vind het soms jammer dat liedjes in onze eigen taal zo weinig aan bod komen op de radio. Ik merk tijdens mijn optredens dat mensen bijzonder goed reageren wanneer je in je moedertaal zingt. In Nederland bijvoorbeeld zie je dat Frans Bauer, Gordon en nog anderen moeiteloos mensen eindeloos kunnen entertainen en amuseren tijdens hun optredens. Schitterend gewoon!

Een nieuwe frisse wind

Met “Rechtop in de wind” neemt Laura bewust een wending in haar carrière. Voortaan werkt ze samen met producer Steve Willaert. Mei 2016 ligt album nr 10 in de winkel “Een nieuwe dag” voor de single ‘Dokter Bernard’ kon ze beroep doen op Kurt Rogiers. Fragiel is het nummer 100.000 vragen in duet met Guillaume Devos.

In 2017 brengt Lindsay met Laura een duet op de markt. Met “Kalispera Griekenland”, en brengt Laura de cuver “Hemelsblauwe ogen”, de vertaling van Himmelbaue Augen van haar Duitse collega Anna-Maria Zimmermann. Laura zie je ook samen met Christoff, Lindsay en Frans Bauer door heel Vlaanderen met de Vrienden voor het leven tour.

Boekingen Laura Lynn

In 2018 treedt Laura Lynn op in het kusttheater ” ’t Colisée” in Blankenberge met de show “Cruise Nostalgie”. Zij deelt het podium met Jackie Lafon, David Vandyck en Koen Crucke. Met haar 11de album “Country” heeft Laura gekozen voor een mix van country en ambiance in een eigen Laura Lynn jasje. Absolute countryklassiekers en sfeervolle line dance nummers. Laura zelf is in de wolken met dit album: “Heel wat onvergetelijke nummers waarmee ieder van ons is opgegroeid vinden hun oorsprong in de country muziek. Haar album ‘Country’ noteert dan meteen op één in de Ultratop Album 200. In Oostende werden voor de vijfde maal “De Loftrompetten” uitgereikt, voor de Vlaamse amusementsmuziek. In de categorie “Beste nummer gebracht door een zangeres” werd Laura Lynn voor de 2de maal bekroond met een Loftrompet voor het nummer ”Laat je hart slaan’. De kers op de taart om het jaar af te sluiten.

Kom in de stemming

Laura Lynn boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Laura Lynn te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Laura Lynn wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Laura Lynn viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Laura Lynn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Laura Lynn boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Laura Lynn kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Laura Lynn boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!