Joke de Kruijf boeken

Joke-de-Kruijf-boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 100 personen

Joke de Kruijf boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Joke de Kruijf

Joke de Kruijf speelde in zowel binnen- als buitenland in grote Musicals waaronder The Phantom of the Opera, Les Misérables, en Cats. Ook was zij te zien in origineel Nederlandstalige musicalproducties zoals Willeke de Musical waarin zij de titelrol vertolkte, 1953 de Musical en Het Meisje met het Rode Haar. In 1995 won ze de Gouden Notenkraker, de prijs van de Nederlandse Toonkunstenaarsbond en ze was maar liefst 3 keer genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award.

Boekingen Joke de Kruijf

Ze doet aan nasynchronisatie en spreekt onder andere voor Walt Disney de Nederlandse stemmen in van Assepoester, Belle en Doornroosje. Daarnaast geeft Joke workshops met als doel jonge mensen in het musical vak te begeleiden en is ze ambassadrice voor ‘Only Friends’ en ‘A Sister’s Hope’.

Ook heeft zij de training STEM ontwikkeld waarin mensen van alle leeftijden zich bewust worden van hun eigen stem en deze beter leren gebruiken en controleren.

Toonaangevend binnen musical- en entertainmentland

Joke de Kruijf is veelgevraagd zangeres, actrice, danseres, presentatrice en coach! Veelzijdig dus en toonaangevend binnen musical- en entertainmentland. Die veelzijdigheid vind je ook terug in haar optredens in het land. Joke de Kruijf is o.a. als volgt te boeken:

Joke de Kruijf als Gastsoliste
-Live optreden met diverse bands en orkesten (HaFaBra)
-Speelduur: 1 x 30 a 40 min. of 2 x 20 min (binnen 2 uur)

Joke de Kruijf Senioren Show
Repertoire: o.a. oude musicals / Willeke Alberti / Amsterdams repertoire
-Speelduur 1 x 60 min. of 2 x 30 min. (binnen 2 uur) – tape

Joke de Kruijf met Amsterdamse meezingers
-Speelduur 1 x 30 min. – tape

Joke de Kruijf als Presentatrice
-Presentatie werkzaamheden
-Speelduur: in overleg

Ook heeft Joke veel thematisch repertoire beschikbaar, zoals bijvoorbeeld kerst-repertoire! Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Kom in de stemming

Joke de Kruijf boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Joke de Kruijf te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Joke de Kruijf wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Joke de Kruijf viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Joke de Kruijf online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Joke de Kruijf boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Joke de Kruijf kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Joke de Kruijf boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!