Sandra Vanreys boeken?

sandra vanreys boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. geluid

Sandra Vanreys boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sandra Vanreys

Sandra Vanreys heeft ruim 35 jaar bühne ervaring op binnen- en buitenlandse podia, een eigen stemgeluid en een sympathieke uitstraling. Daarnaast beschikt ze over de capaciteit om elk publiek voor zich te winnen, wat Sandra Vanreys maakt tot een zangeres van formaat. Met name het country genre draagt zij een warm hart toe. Inmiddels is zij door het Nederlandse country publiek, 8 maal uitgeroepen tot Nederlands beste en favoriete countryzangeres. Tevens is Sandra betitelt tot millennium countryzangeres van Nederland. Een unieke prestatie!

In Amerika schitterde zij voor 42 miljoen (!) kijkers in de live uitgezonden tv-show “Nashville Now” en verzorgde zij optredens in binnen- en buitenland. Ze tourde o.a. in Engeland, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwiterland, Tsjechië, België, Canada en Amerika. Onlangs was zij op verzoek van de Nederlandse ambassade te gast in Guatemala City waar Sandra optredens verzorgde op het Holanda Festival in Guatemala. Als er in de Achterhoek ook nog een trein naar je vernoemd wordt; dan kun je gerust concluderen dat het goed gaat met Sandra Vanreys.

Allround artieste

Van country zangeres groeit Sandra uit tot een allround zangeres in diverse muziekstijlen. Ze behaalt een platensucces met de Cd single’s Let us try (Tipparade tip 10 ) en Ev’rybody is Rocking. Diverse Tv programma’s o.a. Vijf uurshow, Peter Jan Rens Late Night en Veronica Call TV bezorgen haar landelijke gezichtsbekendheid. Mede door het behaalde succes verschijnt haar debuut CD album “Heartstrings”. Ook Duitsland is in haar geïnteresseerd , en dat doet Sandra besluiten om haar eerste Duitstalige single op te nemen. Een daverend succes want het lied getiteld “ Wenn du nicht weisst wohin” staat enkele weken genoteerd in de Top 10 van de NDR Schlagerparade. Eind ’99 verschijnt haar tweede Cd album getiteld COUNTRY FEELINGS-From me to you .Een puur country album met 14 countrystukken waaronder 7 songs van eigen hand zijn.

Sandra Vanreys werkte mee aan de Theatershow COUNTRY ROAD. In samenwerking met de top van de Nederlandse Country, zorgen zij voor staande ovaties in de Nederlandse theaters.

CD Albums en DVD

Zomer 2004 is het seizoen dat Sandra haar nieuwste CD album “LET GO” presenteert aan een breed publiek. Een modern pop/country getint album bezorgt Sandra veel goede kritieken in de schrijvende pers. Onder leiding van Bert Kuipers en Caspar Falke komt het album tot stand . RTV Oost maakt n.a.v. het nieuwe album een Tv special . Kort daarop wordt zij uitgeroepen tot “Ster van Overijssel” . De CD wordt landelijk zeer goed gedraaid en is veelvuldig uitverkozen tot “de CD van de week ”. Eind 2006 volgde de Nederlandstalige single CD getiteld ‘Een wereld zonder jou”. De videoclip van deze single , bezorgde veel Tv zendtijd . Tv Oranje zend de clip veelvuldig uit en andere Tv zenders volgen.

In de winter van 2009 verschijnt de DVD Kerst met Sandra Vanreys. In een ruim 30 minuten durende muziekspecial zingt Sandra kerstliederen op mooie sfeerlocaties in de Achterhoek. Liedjes als Silent Night, Little town of Bethlehem en vele andere bekende songs zijn speciaal voor deze Dvd ingezongen en voorzien van een muzikaal sound die Sandra zo herkenbaar maakt als zangeres.

CD Puur & Duetten CD

De naam zegt het al, pure muziek met pure songs en teksten in het Nederlands. Sandra schrijft zelf het grootste aandeel op deze Cd. Als 1 e single track is gekozen voor het mooie lied ‘De Achterhoek’ dat door haar zelf is geschreven. Een ode aan haar geliefde streek waar zij geboren en woonachtig is. Dick van Altena produceerde het album samen met Ron Lieberton. In 2012 verschijnt het Duetten Album “Vaya Condios” van Dick en Sandra. December 2014 is de maand waarin haar single ”Ooit kom jij weer terug”op het label van Hollandia Music verschijnt. De clip is op you tube te bekijken.

Boekingen Sandra Vanreys

Sinds een aantal jaren is Sandra ook een succesvolle zangcoach. Zij coached o.a. jong maar ook oudere zangtalenten. Eén van haar leerlingen (Laura van Kaam) is onlangs de winnares van het Tv programma The voice kids geworden.

Sandra is solo te boeken, maar ook als akoestisch trio onder de naam Trio Sandra Vanreys. Daarnaast heeft zij een gelegenheidsformatie Sandra & Friends (5 tallige band) en werkt zij met diverse show en country-orkesten.

Kom in de stemming

Sandra Vanreys boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sandra Vanreys te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sandra Vanreys wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sandra Vanreys viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sandra Vanreys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sandra Vanreys boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sandra Vanreys kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sandra Vanreys boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!