Saskia en Serge boeken?

saskia en serge boeken
icon-clock

Tijdsduur

35 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Saskia en Serge boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Saskia en Serge

Saskia & Serge hebben 68 singles en 27 albums gemaakt. Ze hebben zelf een professionele audio-studio en schrijven niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. Daarnaast hebben ze ook nog tijd voor hun hobby’s.

Saskia doet aan ballettraining en houdt van tuinieren. Serge voetbalt in de plaatselijke club SVS’65, 7 tegen 7 en speelt veldvoetbal bij v.v. Vuren. Hij is clubscheidsrechter en is ook gediplomeerd (hobby) sportverzorger. Ook voetbalt hij voor het goede doel bij het “World Master Team” van René van de Kerkhof.

Samen houden ze van tennissen, skiën, Aziatisch eten en kokkerellen en ze zijn bezig met een Spaanse cursus. Saskia en Serge hebben een eigen studio, waar ze cd’s opnemen, demo’s maken en hun nieuwe ideeën uitwerken. Saskia studeert gitaar en Serge gitaar, piano en 5-string banjo.

Boekingen Saskia en Serge

Ze zijn bezig een nieuw (unplugged) album samen te stellen, met hedendaags repertoire van bijvoorbeeld: Coldplay, Amy MacDonald, Racoon, Bruce Springsteen, Sam Smith, Mr. Probz et cetera.

Het optreden van Saskia & Serge bestaat voor een groot deel uit eigen repertoire, ballads, meezingers, covers, maar ook up-to-date songs. Voor senioren is het optreden natuurlijk grotendeels Nederlandstalig. Op Amerikaanse thema-feesten zingen ze hoofdzakelijk country-songs. Het country (theater) programma moet ruim van te voren worden geboekt i.v.m. repetities met de “Saskia en Serge Hotband”.

Kom in de stemming

Saskia en Serge boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Saskia en Serge te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Saskia en Serge wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Saskia en Serge viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Saskia en Serge online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Saskia en Serge boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Saskia en Serge kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Saskia en Serge boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!