SBMG boeken?

SBMG-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

SBMG boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie SBMG

SBMG, afkorting van Sawtu Boys Money Gang, is een Amsterdams rapduo bestaande uit Chivv (Chyvon Pala) en Henkie-T (Henk Mando). De leden zijn beide opgegroeid en woonachtig in Kraaiennest, een wijk in Amsterdam Zuidoost. Tijdens hun middelbareschooltijd is de hechte vriendschap, tussen Chivv en Henkie-T, verder ontplooit, dat op latere leeftijd voor een muzikale samenwerking heeft gezorgd.

Op 15-jarige leeftijd brachten de twee het nummer ‘Heel Arrogant’ uit en haalden daar hun eerste optredens mee binnen. Binnen een jaar gaf het duo meer dan 200 optredens in Nederland en België.

Boekingen SBMG

Hun populariteit behaalden ze aanvankelijk vooral op YouTube. Dit viel op bij Kees de Koning, platenbaas van TopNotch, die ze in 2014 een contract aanbood. Hun single ‘Oeh Na Na’ werd een hit op het internet! De videoclip op YouTube werd in een jaar tijd meer dan 4,5 miljoen keer bekeken. Aantallen die in die periode extreem hoog waren in verhouding met tegenwoordige aantallen.

Later datzelfde jaar volgde hun eerste verzamel-project in de vorm van de ‘Money En Gang En Mixtape’. Op deze mixtape werkten de heren van SBMG samen met destijds opkomende artiesten als: D-Double, MocroManiac, Bokoesam en Emms (Broederliefde).

Kom in de stemming

SBMG boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om SBMG te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u SBMG wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met SBMG viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u SBMG online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

SBMG boeken

Dus bent u benieuwd hoe u SBMG kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

SBMG boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!