Soulight Lounge boeken?

soulight lounge boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 100 personen

Soulight Lounge boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Soulight Lounge

Soulight Lounge, een formatie rond de Amerikaanse jazz & soul zangeres Deborah J. Carter, presenteert live achtergrondmuziek van hoge kwaliteit voor uw event.

Deze musici hebben wereldwijd ervaring opgedaan met het spelen op festivals en events in landen variërend van Nederland tot Azerbeidzjan, Canada, Taiwan en meer.

Soulight Lounge is beschikbaar voor recepties, presentaties, diners, etc. met een chique repertoire bestaande uit honderden pop, jazz, soul en blues songs, ballads en evergreens.

Boekingen Soulight Lounge

Onder onze tevreden opdrachtgevers vindt u bedrijven als: KLM, Mercedes, Hewlett Packard, Bosch, Amerikaanse ambassades over de wereld, de European Patent Office, McKinseys, Boston Consulting Group, AVIS, Hotel Krasnapolsky, Amstel Hotel, politieke instellingen en vele bruidsparen.

Soulight Lounge wordt gewoonlijk geboekt als kwartet. Duo of trio formaties zijn beschikbaar voor intiemere locaties.

Kom in de stemming

Soulight Lounge boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Soulight Lounge te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Soulight Lounge wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Soulight Lounge viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Soulight Lounge online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Soulight Lounge boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Soulight Lounge kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Soulight Lounge boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!