Spaze boeken?

spaze boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Spaze boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Spaze

an Dijk, Tim van Drie, Sem Colee, Khalid van de Sande en Melle Schram vormen samen de hotste jongensgroep van Nederland: Spaze.

Hoewel de jongensgroep al snel oogt als een boyband is niets minder waar; ze maken namelijk geen liedjes, maar samen video’s op YouTube en bereiken daarmee bijna alle tienermeiden van Nederland. Nadat de 5 eind 2018 mee deden aan de talentenjacht ‘Spaze zoekt Spaze’ is alles in rap tempo gegaan. Binnen 2 maanden stonden ze in élk tiener meiden magazine, haalde ze de 100.000 abonnees en mochten ze zelfs te gast zijn bij de Kids Top 20.

Boekingen Spaze

Twee keer per week upload de groep een video op hun YouTube kanaal, van adviesvideo’s over liefde tot grappige challenges. De aanwezigheid van Spaze is altijd een hoop positieve energie, want bij menig YouTube event staan gillende tienermeiden in lange rijen om met de jongens op ade foto te gaan. Een optreden van Spaze kan bestaan uit een Meet & Greet in combinatie met eventuele challenges en Q&A’s waarbij de gasten betrokken worden. Ook bestaat er de mogelijkheid uw event te promoten door het grote bereik van de jongens in te zetten.

Kom in de stemming

Spaze boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Spaze te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Spaze wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Spaze viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Spaze online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Spaze boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Spaze kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Spaze boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!