Starman The Dutch David Bowie Tribute boeken

Starman-David-Bowie-Tribute-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Starman The Dutch David Bowie Tribute boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Starman, The Dutch David Bowie Tribute biografie

The Dutch David Bowie Tribute is een negen-koppige Nederlandse David Bowie tribute band, opgericht in 2019. Met frontman Rias Baarda (oa bekend van Het Bowie Concert 2022 in Martiniplaza, AFAS, Mainstage Brabanthallen en Ahoy) bestegen zij reeds de podia van Paaspop en de Gentse Feesten.

Boekingen Starman The Dutch David Bowie Tribute

Nooit eerder klonk een Bowie tribute zo sexy en sprankelend! De grootste hits zoals Space Oddity, Life On Mars en Heroes komen uiteraard voorbij alsmede de wat minder bekende parels uit de diepzee. Rias Baarda komt qua stem, looks en podium presence griezelig dichtbij de oude meester, een must-see voor zowel de verstokte Bowiefan als voor hen die nog niet zo bekend zijn met zijn repertoire! tribute band Skunk.

Starman was deelnemer aan het tweede seizoen van Battle Of The Tribute Bands! In een spannende finale behaalde ze de 3e plaats wat ze meerdere optredens in Ziggo Dome opleverde.

Kom in de stemming

Starman The Dutch David Bowie Tribute boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 11 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Starman The Dutch David Bowie Tribute te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Starman The Dutch David Bowie Tribute wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Starman The Dutch David Bowie Tribute viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Starman The Dutch David Bowie Tribute online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Starman The Dutch David Bowie Tribute boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Starman The Dutch David Bowie Tribute kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Starman The Dutch David Bowie Tribute boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!