Steltlopers – Oranje Voetbal boeken?

steltlopers oranje voetbal boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

icon-notice

Opmerking

Excl. reiskosten

Steltlopers - Oranje Voetbal boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Steltlopers – Oranje Voetbal

U zoekt het ideale promotiemedium, dan heeft u dat nu gevonden. Natuurlijk hebben wij voor EK en WK voetbal wedstrijden onze steltlopers in hun Oranje outfit gehesen.

Te boeken voor allerlei uiteenlopende voetbal evenementen. Deze twee steltlopers steken met hun lengte van ruim 3 meter, hoog boven de menigte uit. En zijn daardoor zeer geschikt voor promotionele activiteiten. Laat ze iets uitdelen of aankondigen.

Boekingen Steltlopers – Oranje Voetbal

Bestel je uitdeel producten bij Twilight Entertainment. Natuurlijk zijn er ook via Twilight Entertainment allerlei verschillende uitdeelproducten te bestellen zoals feesttoeters, zwaaivlaggetjes, supporters vlaggen en zwaaihandjes.

Steltlopers – Oranje Voetbal boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Steltlopers – Oranje Voetbal te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Steltlopers – Oranje Voetbal wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Steltlopers – Oranje Voetbal viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Steltlopers – Oranje Voetbal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Steltlopers – Oranje Voetbal boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Steltlopers – Oranje Voetbal kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Steltlopers – Oranje Voetbal boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!