StreeTTheater Stiltlife

streettheater stiltlife boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

StreeTTheater Stiltlife boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie StreeTTheater Stiltlife

In de stelten-acts van Stiltlife komen zang, muziek, beweging en mime samen. Stiltlife combineert schoonheid met karakter, visuele impact met humor en verbazing met interactiviteit.

Naranja
Fris fruitig vrolijk, zoet sappig en een tikkeltje zuur, speels ondeugend en verleidelijk sensueel, kleurig energiek en uitpuilend van speelvreugde, feestelijk geurend naar zomerse sinaasappels, dat is: Naranja!
De sinaasappel verkoopster heeft haar beste jurk aangetrokken, want vandaag heeft ze heel speciale sinaasappels in de aanbieding. Ze heeft er twee bij zich van haar teelt “Orange de Luxe” waar ze eeuwen aan gewerkt heeft. Het resultaat mag er zijn: een sinaasappelsoort van wel 1 m 70 cm doorsnee! Wie biedt er meer? Van buiten rond een vrolijk, maar wacht tot dat ie – eenmaal verkocht – zijn sinaasappelschil opent. Van binnen verrast deze speciale teelt met de sensualiteit van supersized fruit!

Plastic (not so) Fantastic
Twee prachtige danseressen, hartstochtelijk dansend op hoge stelten en op de grond, gekleed in fascinerende, verlichte jurken van…. plastic flessen? Plastic is niet meer weg te denken uit ons leven…..het is fantastisch én funest tegelijk….het vergaat niet en zit overal. Maar het is ook te kostbaar om achteloos weg te gooien. PLASTIC (not so) FANTASTIC nodigt jou uit om de acteurs aan te raken….of toch niet? Een fascinerend spel van geven en nemen tussen de (stelten)danseressen en hun publiek.

Hier klopt iets niet!

DRUNK PUNCH LOVE
De schaamte voorbij? Dan zitten lachen en huilen dicht bij elkaar.
Let op! Zoek je alleen maar naar een leuke aankleding voor je festival of evenement? Laat dit trio dan niet komen! Maar …houd je van verrassend theater met een dubbele bodem en een flinke portie comedy? Zoek je voor je publiek naar interactie en ontroering? En vind je het fijn als men eventjes op het verkeerde been wordt gezet?
DRUNK PUNCH LOVE is een knotsgekke lopende performance met een extra laag. Hilarisch, direct en heel interactief. Steltentheater dat het publiek uitdaagt maar ook liefdevol een spiegel voorhoudt. Net als het leven zelf: soms heel lelijk en toch ook zo mooi! Geef je eraan over en durf het mee te maken.

De Re-Cyclists
Het eerste werkelijk duurzame entertainment in Nederland! Gegarandeerd energie-neutraal! De Re-Cyclists stralen onverwachte schoonheid uit. Hun opzienbarende kostuums zijn gemaakt van wat wij achteloos weggooien: bierblikjes, plastic tassen, kapotte fietsbanden en zelfs de binnenbanden van tractors en vrachtwagens.
We horen ze al van ver aankomen met hun swingende Re-Cycle Song als zij zoekend naar afval rondtrekken. Elke keer slagen zij er in de kinderen én ouders over te halen deel te nemen aan de vrolijke Re-Cycle Afvalrace. Wie wint wordt gekroond tot de nieuwe Re-Cycle Koning of Koningin en maakt, getrokken door de Re-Cyclists, een ereronde op de mobiele troon over het terrein. Gebracht met veel humor leveren zij het bewijs: Recycling is leuk!

Boekingen StreeTTheater Stiltlife

Child of Light
Net gearriveerd op aarde is COL , CHILD of LIGHT, de fonkelnieuwe lichtprinses uit de ruimte.
Een ongeëvenaarde high tech LED -steltenact als mobiele lichtperformance en levend kunstwerk ineen. Zij brengt u licht, vreugde, grenzeloze verbazing en een explosieve lichtshow bomvol digitale technologie. Na de finale blijft alleen haar grote hart rood knipperend achter.

Eerste Prijs in Techno-art 2016 (WAAH! Wearable Art Awards Holland) Publieksprijs 2016 (WAAH! Wearable Art Awards Holland).

Guide of Light
De gloednieuwe Guide of Light is een hightech walkact, een mobiele licht-performance en een altijd vrolijk en ondeugend spelende reus ineen!
Een bron van licht komt op u af en schijnt plotseling in stralend blauw. Een reus met vriendelijk stralende ogen. Een licht-performance die zijn hoogtepunt vindt in een vuurwerk van flitslichten op muziek. Terwijl u met uw ogen naknippert in het donker lonkt alleen nog een rood oplichtend, kloppend hart u toe. De vriendelijke reus schudt uw hand en zegt: “goed je te zien!”

Zijn naam is SchnaKK, hij komt van Pluto, en is reuzebenieuwd naar aardse mensen en dol op de kleine versie, alle kinderen, die hij in hun eigen taal toespreekt.
De Guide of Light draagt een kostuum met honderden LED-lichten, aangestuurd door een kleine computer in de helm van de reus. Als vriendelijke wezentjes klampen de lichten zich stevig vast aan zijn pak. Uw wens, thema, kleur of atmosfeer is allemaal programmeerbaar. Spectaculaire technologie- maar uiteindelijk gaat het om de grenzeloze vreugde die de Guide of Light uitstraalt. Een fonkelende act met WOW-factor!

Zang, muziek, beweging en mime

Guide of Light is een creatie van Stiltlife en Spectro Productions i.s.m. Brian Reardon en gesponsord door Dutchband.

De lumineuze Engel
Met heldere stem zingt de Engel een romantisch lied. Zij verlicht uw straten en pleinen én uw publiek. Met haar uitgespreide ragfijne vleugels beweegt zij bijna tijdloos en zwevend, als een engel ….! Met een vrolijke glimlach, spreekt ze uw gasten aan en als ze onvoorzien onder haar vleugels terechtkomen verrast de Engel ze met haar liefdevolle en vrolijke boodschap.

De Engel draagt een verlicht kostuum waarin 10 meter flexibele LED-verlichting is verwerkt. Ze is al al van verre zichtbaar. Haar tule sluiers lichten op, waardoor de indruk van stralende nevel ontstaat. Een verbluffend poëtisch beeld.

De engel is solo, duo of als trio en in combinatie met een mobiele geluidsinstallatie te boeken. Rond de kerst met kerstrepertoire. Er is ook een gouden Engel!

Angel & Demon
Ook de Duivel dwaalt rond met Kerstmis en in de winter. En dan … eindelijk! Hij ontmoet zijn vlammende engel. Vuur!! Een duivelse choreografie en fladderende engelen-vleugels in een vreugdevolle, mobiele spektakel-vuuract.

Prometheus – Vuurwalkact
Prometheus is moe, hongerig, en steenkoud. Een eeuwigheid heeft hij met z’n opgebrande fakkel de hele omgeving afgezocht naar vuur. Hij vraagt het aan elke passant. En dan … eindelijk! Vuur!! Maar lang niet warm genoeg. Totdat Prometheus zijn vlammende engel ontmoet en vleugels krijgt.
Een vurige choreografie van fladderende vleuges spectaculair verlicht door heet vuur. Een vreugdevol, vurig spektakel met kippenvel.
Een bijzondere, nog niet eerder vertoonde vuuract als mobiele act, als intermezzo of als spectaculaire openings- of finaleact op muziek.

Kom in de stemming

StreeTTheater Stiltlife

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om StreeTTheater Stiltlife te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u StreeTTheater Stiltlife wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met StreeTTheater Stiltlife viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u StreeTTheater Stiltlife online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

StreeTTheater Stiltlife boeken

Dus bent u benieuwd hoe u StreeTTheater Stiltlife kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

StreeTTheater Stiltlife boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!