Stringcats boeken?

stringcats boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Stringcats boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Stringcats

Stringcats is een spetterende en swingende openingsact met temperamentvolle violistes. Zij spelen verrassend, opzwepend en vertrouwd repertoire met invloeden uit de hele wereld. De violistes zijn van internationaal niveau en geven deze act een werelds karakter. Van klassieke muziek in hippe jas, tot filmmuziek, wereldhits met global grooves en dance!

De werelds swingende openingsshow van Stringcats bestaat uit twee fantastische, swingende, jonge en knappe violistes uit Cuba, Korea en Spanje. Deze bijzondere violisten act/show is zeer geschikt als openingsact of slotact tijdens een bedrijfsevenement.

Boekingen Stringcats

Swingend, herkenbaar repertoire van hip klassiek naar global hits. Deze conservatorium geschoolde violistes brengen het repertoire in 15 minuten van hippe klassieke muziek via herkenbare filmtunes naar wereldhits met een global touch. De show van Stringcats biedt voor elk wat wils mede door het interactieve karakter!

Geschikt voor vele gezelschappen van kleine sitdown groepen tot grootschalige evenementen.

Kom in de stemming

Stringcats boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Stringcats te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Stringcats wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Stringcats viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Stringcats online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Stringcats boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Stringcats kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Stringcats boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!