Studio 100 Band boeken?

studio 100 tv band boeken
icon-clock

Tijdsduur

75 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Nummers van K3, Mega Mindy en andere Studio 100 artiesten

Studio 100 Band boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Studio 100 Band

De Studio 100 TV Band is een supercoole nieuwe kidsband, die een swingend programma met bekende Studio 100 hits brengt: van Mega Mindy, K3 tot Kabouter Plop,… maar ook andere bekende hits passeren de revue! Kortom een wervelende show voor jong en oud waarbij iedereen voluit kan meezingen, dansen en springen! Sasha Rosen en David Michiels laten zich bijstaan door 4 topmuzikanten.

De Studio 100 TV band is ook te boeken met gasten zoals Piet Piraat, Nienke van het Huis Anubis, Kabouter Klus enz.

David Michiels is bij het grote publiek bekend van zijn rollen in TV series, musicals en films. Zo kennen we hem als vaste acteur uit Familie, Verschoten & Zoon en Sedes & Belli. David vertolkte ook een groot aantal gastrollen in series als onder meer Flikken, Wittekerke, Spring, Costa en Spoed. Ook liefhebbers van musicals zagen David ongetwijfeld al vaak aan het werk, in de Studio 100 musical De 3 Biggetjes bijvoorbeeld, maar ook in Peter Pan, The Hired Man, Ben, Zo mooi zo blond en vele andere…. Daarnaast werkte David ook mee aan de fi lms Madagascar, Wallace & Gromit en Piet Piraat en het Vliegende Schip.

Boekingen Studio 100 Band

Sasha Rosen is al enkele jaren een vaste waarde bij Studio 100. Ook daarnaast heeft zij een indrukwekkend aantal rollen op haar palmares. Zo was ze te zien in onder meer de musicals Grease, Sneeuwwitje, Mamma Mia! en Romeo & Julia. Sasha was ook op het kleine scherm te zien in de serie Spoed en in de bioscoopfi lm K3 en het IJsprinsesje.

Kom in de stemming

Studio 100 Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Studio 100 Band te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Studio 100 Band wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Studio 100 Band viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Studio 100 Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Studio 100 Band boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Studio 100 Band kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Studio 100 Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!