Patatje Metal boeken?

Patatje-Metal-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Patatje Metal boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Patatje Metal

Patatje Metal is een metalband die nederpopliedjes ombouwt tot metal-liedjes en die dan vol overgave ten gehore brengt. Maar er schuilt meer achter deze band. Dit is hun verhaal.

In 1830 bestond er een groepje vrolijke straatmuzikanten, die op een kwade dag achter de snode plannetjes kwam van een belangrijke politieke meneer. Deze meneer huurde gewoon een vilein heerschap, dat de luitspelende goedzakken ombracht en ergens in de buurt van Eindhoven in een ondiep graf begroef.

Wie is Patatje Metal?

Meer dan een eeuw lagen die jongens daar, het vlees helemaal van hun botten afgerot. Maar op een wenk van een hogere macht (goed of kwaad, dit is niet duidelijk) kwamen zij weder tot leven. Zij kwamen onder de hoede van enkele NASA-wetenschappers die hen à la het monster van Frankenstein weer zo goed en zo kwaad als het ging in elkaar zetten. Dennie Antichristian was diegene die het meeste werk vergde. In hem zitten de meeste mensvreemden materialen verwerkt, zoals delen van een Leopard tank en ook geavanceerde chips en een pneumatische stang.

Bij de rest van de bende naaiden ze gewoon delen van menselijke resten en dierenkadevers in. Als het maar paste. Als geste hebben ze elk van de leden een dikke olifantenlul gegeven (werkend!). Wanneer de Patatje Metalaars opgeroepen worden voor een optreden, dan komen zij uit de voorgeborchte van de hel. Zij dragen mantels en maskers en zijn gezeten op gitzwarte paarden wier hoeven de grond nimmer raken. Zij rijden door de straten van de plaats waar hun optreden plaatsvindt. Honden beginnen dan hysterisch te blaffen en katten spoeden zich weg en blijven dagenlang onvindbaar.

Onheilspellend

Bij de zaal, die de plaats van de misdaad is voor die avond, doen zich reeds lang voor het optreden tekenen van onheil voor. Midden in de zaal groeien schimmels in een kring en een gebonk en een geklop kan regelmatig worden gehoord. Men kan de oorsprong van dit lawaai echter niet achterhalen.

Af en toe hoort men iemand lachen, maar men weet niet waar dit vandaan komt. Een lachende persoon is nergens te vinden. Medewerkers van de betreffende zaal zien ook dingen die er niet zijn. Zij denken bijvoorbeeld soms dat er bloed uit de biertap komt, of zij menen dat heel het café vol mensen zit, terwijl er maar een man of vijf aanwezig zijn. Dit soort ongemakken, wordt terstond vergeten, als de onheilige jongens het podium betreden.

Opzichte namen

Zij brengen hun show met vuur en enthousiasme. De charismatische, doch krankzinnige voorman Marco Borsatan zingt de olijke Nederpopliedjes op bulderende, gillende, knarsende en gierende wijze. Hij boezemt de aanwezigen angst en ontzag in. Gitarist Rammstein Shaffy bespeelt zijn gitaar in allerlei standjes en laat zijn instrument de meest waanzinnige stunts uithalen. Hij kan het publiek begeesteren met de taal der muziek, zodat de jongens hun best doen om hun hoofd eraf te headbangen en de meisjes gaan dansen en zich bewegen op een manier die voor henzelf nieuw is. Gitarist Het Beest put zich uit in de meest onwaarschijnlijke melodieën, bedoeld om de dames te bekoren en het tranen in de ogen te doen springen.

Hoog niveau

Aspirant gitaristen, die hem bezig zien en zijn spel horen gaan na het concert naar huis en vertrappen dan hun eigen gitaar. Het heeft geen zin meer. Het niveau van Het Beest zullen zij toch nooit bereiken.
Basgitarist André H-666 beult zijn basgitaar af en is daarenboven een seksdier van wie de aanwezige vrouwen hun blik niet kunnen afwenden. Met name zijn donkere ogen weten de aandacht vast te houden. Nico Haat haat en veracht zijn eigen drumstel. Hij geeft gestalte aan zijn agressie door altijd maar weer verwoede pogingen te doen om het instrument door midden te slaan.

Boekingen voor Patatje Metal

Het publiek is niet meer te houden bij een optreden. Iedereen perst alle energie uit zijn lijf door hard mee te zingen (of lallen), te dansen, te headbangen of in een rap tempo onwaarschijnlijk veel bier achterover te slaan. Want als de Patatje Metalaars ergens ambassadeurs van zijn, dan is het wel van het nuttigen van bier. Dat houdt hen ook, voor de duur van een optreden, in leven. Zij hebben namelijk letterlijk bier door hun aderen vloeien.

Na een optreden verstijven de metalen jongens tot zombie-achtige gestaltes. Diverse backstage-managers hebben gillend en huilend gadegeslagen hoe de jongens, die toch seksgoden waren op het podium, verstarden, krom gingen lopen en een grijze huidskleur kregen. Hun ogen zakken diep weg in hun kassen, hun lippen trekken zich weg van hun tanden en nu is zichtbaar dat hun vingers uitzonderlijk lang zijn. Dan staan ze plots stil en vallen levenloos op de grond.

Haastig worden zij door Bennie Rijman (stage manager en groupieverschalker) in zwarte plastic bodybags gestopt en in de Limousine gepropt

Kom in de stemming

Patatje Metal boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Patatje Metal te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Patatje Metal wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Patatje Metal viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Patatje Metal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Patatje Metal boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Patatje Metal kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Patatje Metal boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!