SuperPianoshow boeken?

icon-clock

Tijdsduur

4 x 50 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 200 personen

SuperPianoshow boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie SuperPianoshow

Met gepaste trots introduceren wij de unieke Superpianoshow zoals die recent op de Nederlandse markt hebben gepresenteerd is. Via deze weg willen we het graag onder de aandacht willen brengen.
Uniek en zich onderscheidend in alle opzichten van de diverse pianoshows die Nederland tot nu toe kent.

Alles LIVE gespeeld en gezongen. Voor elk thema kan er een passend repertoire op maat gespeeld worden. Muzikaal en visueel een aanvulling op elk evenement door de van plexiglas vervaardigde piano met zijn complete lichtshow en de muzikaliteit van formaat.

Boekingen SuperPianoshow

Zeer geschikt voor bruiloften ( compleet dreamwedding pakket) en partijen met elk gewenst repertoire. Of voor bijvoorbeeld een 70’s en 80’s party en dinershow is de pianoshow ook uitermate geschikt gezien ook LIVE dance classics tot de specialiteit behoren.
Daarnaast voeren wij ook een meer zakelijke variant met de echte mooie nummers van o.a. Frank Sinatra, Lou Rawls, Michael Buble, in een ietwat ingetogen versie.

Kom in de stemming

SuperPianoshow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om SuperPianoshow te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u SuperPianoshow wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met SuperPianoshow viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u SuperPianoshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

SuperPianoshow boeken

Dus bent u benieuwd hoe u SuperPianoshow kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

SuperPianoshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!