Syb van der Ploeg boeken?

syb van der ploeg boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

icon-notice

Opmerking

Voor besloten feesten, ook met band te boeken

Syb van der Ploeg boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Syb van der Ploeg

Syb van der Ploeg (1966) is geboren in Dokkum, maar woonde het grootste deel van zijn jeugd in Zwaagwesteinde. Syb speelde vanaf 1985 in de band ‘Wish to Escape’ met ‘zijn grote neef’ Peter van der Ploeg (gitaar), Kees Bode (toetsen), Dick Visser (drums) en Sytse Broersma (bas). In 1992 besluiten ze Nederlandstalige nummers te maken. De naam wordt veranderd in ‘De Kast’ en in 1993 sluit drummer Nico Outhuijse zich aan bij de band (i.p.v. Dick Visser). De echte doorbraak voor de band is in 1997 met het Friestalige nummer ‘In nije dei’.

In 2002 besluit Van der Ploeg, samen met Outhuijse, ‘De Kast’ te verlaten en een Engelstalige rockband op te richten: ‘Spanner’. Vanaf 2006 speelt Syb echter weer geregeld met ‘De Kast’ samen tijdens diverse gelegenheidsconcerten en voor de opname van de soundtrack van de film ‘De Hel van ’63’. Als nevenproject richt Van der Ploeg samen met de andere bandleden van Spanner ‘Syb & Band’ op, waarmee ze een ode brengen aan de beste popnummers aller tijden.

De Kast – In Nije Dei

Daarnaast begint Syb ook steeds meer soloprojecten te ontwikkelen: als artiest én als producer. In 2005 brengt de symfonische band ‘Kayak’ een rockopera uit met de titel ‘Nostradamus – The Fate of Man’. Van der Ploeg vertolkt de rol van Julius Caesar Scaliger in deze theatertournee. Vanaf 12 juli 2006 is hij te zien in de musical ‘Rembrandt’ die een heel seizoen in Carré te Amsterdam te zien is. Hij speelt daarin de alternate, de vaste vervanger van hoofdrolspeler Henk Poort die de rol van de wereldberoemde schilder speelt.

Begin 2007 start Van der Ploeg – in samenwerking met onder anderen Edward Reekers (voormalig zanger van Kayak), Mirjam Timmer (Twarres) en Julian Thomas – een avondvullende popvoorstelling met de populairste Amerikaanse ‘West Coast’-songs aller tijden genaamd ‘Motel Westcoast’. Vanaf 2007 is er óm het jaar een theatertournee met deze groep artiesten. In 2012 komt er een ‘spin-off’ bij, onder de noemer ‘The Best of Britain’, die ook óm het jaar in de theaters te zien en te horen is. Hier dan muziek van Britse bodem door bijna dezelfde bezetting als ‘Motel Westcoast’.

Hoofdrol in ‘The Passion’

In 2008 brengt Syb het 2-talige solo-album ‘Heilig Vuur – Hillich Fjoer’ uit. Van dit album wordt ‘Als ik jou zie’ als single uitgebracht en de titelsong ‘Heilig Vuur’ wordt voor de film ‘Snuf de hond in oorlogstijd’ de muzikale filmtrack. In 2009 toert Van der Ploeg langs de theaters met de voorstelling ‘Sonneveld Voor Altijd!’ waarin hij samen met Frits Sissing, Trudy Labij, Suzan Seegers en Roberto de Groot verschillende liedjes van Wim Sonneveld ten gehore brengt. In 2010 neemt hij deel aan het programma ‘De beste zangers van Nederland’. Op Witte Donderdag 21 april 2011 vertolkt Van der Ploeg de allereerste hoofdrol van Jezus in ‘The Passion’, het muzikaal-Bijbelse evenement wordt vanuit de binnenstad van Gouda, door de EO en RKK rechtstreeks uitgezonden op Nederland 3, Radio 2 en internet.

Als protest tegen het voornemen om het centrum van de schaatswereld te bouwen in Almere, de ‘Icedôme’ in plaats van ‘Thialf ‘, maakt Van der Ploeg samen met cabaretier Rients Gratama het protestlied ‘Almere kolere’.

Boekingen Syb van der Ploeg

Als creatief artiest en producer komt Syb met ‘De Kast’ in 2018, waarin Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa is, met ‘SimmerTime 2018’ nieuwe stijl. In het jaar 2000 was de eerste versie van ‘SimmerTime’ en was het thema ‘500 jaar Fryslan’. Deze editie gaat het over het behoud en het doorgeven van de Friese cultuur, de natuur en taal aan het nageslacht. SimmerTime 2018 wordt georganiseerd door de Stichting Jou It Troch (JIT) van de zangers Syb van der Ploeg en Piter Wilkens.

In 2019 staat er opnieuw een historisch evenement op het programma; ‘Salomon – Het Kollumer Oproer’. Van der Ploeg is mede-organisator en speelt tevens de hoofdrol in het muziektheater spektakel dat plaats vond in een indrukwekkende arena op het Maartensplein te Kollum. Met een combinatie van theater, muziek en film schiet de voorstelling afwisselend heen en weer tussen verleden en toekomst.

Na het succes van ‘Het Kollumer Oproer’ duikt Van der Ploeg in de tweede helft van 2019 in het 30-jarig jubileum van ‘De Kast’. De band reist op 14 december af naar AFAS Live, waar een speciaal jubileumconcert gepland staat.

Kom in de stemming

Syb van der Ploeg boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Syb van der Ploeg te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Syb van der Ploeg wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Syb van der Ploeg viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Syb van der Ploeg online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Syb van der Ploeg boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Syb van der Ploeg kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Syb van der Ploeg boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!